Jump to content
Annons

Kylvaran

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Kylvaran

  1. Herregud har lyckats fixa det nu har ingen aning om hur jag gjort men hade inte du börjar skriva så hade jag inte fixat det hela är evigt tacksam för alla som har försökt hjälpa till och att inte har dumförklarar mig❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  2. Har haft så förut att jag spelade båda samtidigt då kom varje not dubbelt nu spelar den som det ska, men det blir dubbel not efter ca 12 steg. Det känns tråkigt att jag inte kan använda funktionerna som det skall har kollat massa Youtube videos har hållit på med att trixa nu i flera timmar.
  3. Funderar på om jag inte kan använda funktionen iomed att jag har artist och inte pro
  4. Hejsan har testat runt ett par timmar nu😂det går ej att gå in på menyn (Sync to external devices ) den är grå, kommer ej in på den, jag har dock lyckats få saker i Sync vet inte hur jag gjort det, ända problemet nu är att det spelas en dubbel not var tolfte steg alltså sjukt frustrerande.
  5. Alltså wow vad snällt av dig!!! jag skall testa detta när jag kommer hem från jobbet, skulle bli överlycklig om jag får sakerna att fungera.
  6. Hej Nbient har såg nu att du skrivit och uppskattar det jättemycket, jag gav upp lite med det där men vill gärna prova det du skriver om, om det inte är för mycket besvär kanske du kan berätta hur man gör så att Studio one är Master😊
  7. Tack tack för infon och fortsätt med musiken tycker du har talang😊
  8. Men oj det är ju jätte bra låtar Naraka gillade jag mest😊 skulle vara sjukt intressant att höra dig göra någonting åt future Rave, hajar att det är en annan kategori men skulle vara intressant, vad använder du för olika virtuella instrument?
  9. Jag menar lite en annan melodi alltså låten fungerar jätte bra som den är men det var det ända jag kom att tänka på, har du lagt ut något på Spotify?😊
  10. Misstänker att det är något sånt för tro mig har prövat så många olika saker och inget fungerar så jag ger upp, sånt är livet 😊
  11. Ja jag har testat det får prova lite mer men kommer nog erkänna mig besegrad, alltså verkligen tack för att du har tagit dig tid och varit sjukt pedagogisk också❤️
  12. Tyckte det lät jättebra, nu har jag bara lyssnat i mobilen men gillar låten kanske skulle vara lite mer energi mot slutet av låten, innan den fadar ut, om jag skall ge någon kritik😊 jätte snyggt mixad i mina öron.
  13. Jag hittar MIDI clock fönster när man skapar det så funkar inte min Keystep
  14. Har testat dom grejerna utan något resultat
  15. Ska absolut ta bättre bilder är jättetacksam för hjälpen 😊 använder studio one har testat USB synk och typ provat så många olika saker som jag kan känns som att det är en enkel lösning att jag bara missar något litet i inställningarna
  16. Tack för att du skriver Jacob har läst manualen och är väldigt trög med sånt här😊 kolla bilderna såhär ser inställningarna ut.
  17. Tack för att du skriver Jacob har läst manualen och är väldigt trög med sånt här😊 kolla bilderna såhär ser inställningarna ut.
  18. Hej Björn tack för att du skriver, jag har en Extern synth annars använder jag mjukvaru instrument har trixat mycket med inställningarna men lyckas inte alls, kör MIDI mellan externa synten, USB mellan datan och min Keystep.
  19. Kylvaran

    Arturia Keystep

    Hejsan har nyligen köpt en Keystep och när jag använder sequensern för att spela in så blir MIDI noterna off the grid hoppas man hajar hur jag menar nu😱 alltså de ser ut så här typ. - - - - - - - jag blir jätte frustrerad undra om någon har varit med om samma och kan hjälpa mig slipa bli galen. Kan visa mer bilder om det ej går att förstå vad jag skriver.
  20. Hej kollade på den förut men hittade ingen som sålde🥲
  21. Halloj har kollat på deras Controller men får ej fram om det går att byta namn på reglagen när man mappar soft syntar från andra tillverkare.
  22. Hej tack för svar! Jag använder Studio one enbart, har kollat runt mycket men inte hittat någon info kollade Novation men det är för stora grejer för min yta tyvärr, komplete fungerar om jag förstått det rätt till deras egna daw och instrument, eller är jag ute och åker pulka i uppförsbacke igen?
  23. Undrar om någon av dessa kan byta namn på parametrarna så man kan se vad man gör.
×
×
  • Skapa ny...