Jump to content

Kylvaran

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt
 1. Hej kollade på den förut men hittade ingen som sålde🥲
 2. Halloj har kollat på deras Controller men får ej fram om det går att byta namn på reglagen när man mappar soft syntar från andra tillverkare.
 3. Hej tack för svar! Jag använder Studio one enbart, har kollat runt mycket men inte hittat någon info kollade Novation men det är för stora grejer för min yta tyvärr, komplete fungerar om jag förstått det rätt till deras egna daw och instrument, eller är jag ute och åker pulka i uppförsbacke igen?
 4. Undrar om någon av dessa kan byta namn på parametrarna så man kan se vad man gör.
 5. Hejsan !! skulle vilja ha någon sorts midi controller där man har en skärm och kan se mappade parametrar från tex Serum, har sett att Akai har en advance synth med mjukvara som heter Vip 3 där man kan göra just det, men dom är så stora är det någon vänlig själ som har något tips 3000 är Max budget.
 6. Oj imponerande gillar energin i låten och uppbyggnaden!!
 7. Update det funkar allting kommer dock vilja löda så att det känns stabilare ihopsatt😊
 8. Alltså tack så mycket för hjälpen!!! Minitele djävulens påfund 😂😂😂 så himla bra att du varnade om att löda minitele jag lär suga på att löda 100%
 9. Vad bra hade lite funderingar kring just den biten! Har en idé den kanske är helt galen men kolla bilden det blir fult men kanske funkar,
 10. Tackar och bockar för svaren!!! Tänkte köra på xlr den varianten längst ner, låter oroväckande om det är svårt att löda mini trs. Åter igen tack för att ni tar er tid.
 11. Hej tack för att du svarar det skall från Uno synt till ett balancerat Utah på min Focusrite clarette ska bygga antingen båda uttagen är Balancerade.
 12. Hejsan tänkte lösa ihop en kabel till min synth så som på bilden, jag har lödtråd och lödpenna, undrar om någon skulle orka länka till vad jag behöver vilka pluggar och sladden mellan dom✌️
×
×
 • Create New...