Jump to content

Oricco

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutralt

Recent Profile Visitors

568 profile views
 1. Hej, Försökt mig på en remix av För Evigt med Hanna Ferm, tänker att det saknas lite variation efter första droppet, vad tänker ni?. Men jag är rätt nöjd med droppet :) Må bäst!
 2. Grymma tips! Jag håller verkligen med om att utrustningen inte alls spelar roll när man har tröttat ut sina öron bortom en viss grad och inte längre hör helheten utan hittar "fel" där de inte finns. Ibland tvingar jag mig själv att inte lyssna alls på det jag håller på med i några dagar, och resultatet blir alltid att man direkt ser exakt vad som behöver förbättras :)
 3. Tja! Coolt koncept att blanda hiphop med house, tycker båda stilarna allt mer liknar varandra så bra jobbat. Har tyvärr bara laptophögtalare just nu men tycker det låter välproducerat. Kanske bara jag, men tycker att du skulle ha någon liten cachy melodi någonstans, annars har jag inget att anmärka på. Bra jobbat!
 4. Tack för feedback! Tyckte det lät bra när jag panorerade arpen men kan vara producer bias, bra att veta till nästa gång :)
 5. Tja, experimenterade med lite ljud under semestern, vad tycker ni? Samplade en vattendroppe och gjorde "plucken" och arpen med den, tyckte det lät mysigt så utgick från den vid typ alla ljud utom i droppet :D Youtube:
×
×
 • Create New...