Jump to content
Annons

PreacherX

Medlem
  • Antal inlägg

    104
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om PreacherX

  • Födelsedag 1985-02-09

Om mig

  1. Jovisst finns det de. På http://www.preacherx.com finns mina gamla låtar och massa annat.
  2. Trummisar finns nu, ingen fler som är intresserad? Perkussion? Stråkinstument? Scratch-dj?
  3. PreacherX

    Skräckmusiker Sökes

    Tänkte bredda ett soloprojekt jag satsat hårt på i över 4 år nu. Söker först och främst trummis, bassist och keyboardist, men alla som tror att dom har något att ge är mer än välkommen att höra av sig. Hårt satsande på skräckmusik med mörka, dystra melodier och våldsamma historier som berättas via både röst och instrument. Detta kommer ske i Östersund så bor ni i närheten och är sugen så är det bara att höra av sig till preacherx@preacherx.com så berättar jag mer.
  4. Sådär nu har jag mailat och fått svar ifrån den där sidan. Han hade manual till salu samt tech/spec sheet m.m så nu blir det o slänga över pengar via paypal och vänta på ett paket ifrån England. Det var iallafall gjort nån gång i mitten av 80 talet så oddsen är att det är lika gammalt som mig 🙂 När det kom ut så gick det ungefär på 110.000:- i nypris. Han sa att han i dagsläget skulle sälja ett bord i samma modell som mitt för ungefär 10.000:- men att han har sett sånna ute på ebay för runt 7000:- också. Då kan jag ju avslöja att jag köpte mitt bord för 3.500:- + lite bensinpengar men det var som tur va inte så långt att åka. Så jag gjorde som jag trodde ett riktigt kap på detta. Jag är mer än nöjd och detta kommer användas flitigt i många år framöver 🙂 Tack för hjälpen!
  5. Tackar, tyvär fanns inte mitt bord på sidan nånstans men jag ska slänga iväg ett mail o se om dom har eller kan skaffa fram till just mitt bord.
  6. Hej! Jo det är så att jag gjorde ett rejält kap för några månader sen och köpte mig ett Soundtracs M-series 32 kanalers, 6 aux, 8 group mixerbord över blocket för en helt överkomlig summa. Nu är det så att jag sökt runt och försökt o hitta lite information om det, men allt förgäves. Att Soundtracs själva har tagit bort all information om sakerna som gjordes innan deras digitalbords satsning är jag mäkta besviken på. I princip det enda jag vet om mitt mixerbord är hur man använder det, men inget mer. Så jag har ju då några frågor..... Först och främst vilket år kom detta ut? Och vad var det ungefärliga nypriset på det då? Vad skulle det vara värt idag ungefär? Sen även om nån har nån aning om vart man kan få tag på manual och teknisk data. Dels så tycker iallafall jag att det kan vara väldigt roligt o veta vad det är värt nu ungefär, sen är det även dags att skriva en ny hemförsäkring så att kunna skriva ner en rättvis siffra känns lite mer betryggande. Vad jag köpte det för kommer inte vara nån hemlighet, tänkte bara vänta med att skriva det tills jag fått nå svar Lite mer spännande så ☺️ Hoppas jag får svar på iallafall någon fråga! Tack på förhand / Christofer
  7. PreacherX

    Bra Kompressor?

    Jag har en MDX2200 och jag tycker den fungerar helt okay, men det är ingen speciellt musikalisk kompressor om man säger så utan jag tycker mer att Behringer gör sitt jobb och sen inget mer. Helt klart prisvärda grejer men när jag börjar komma upp litegrann så kommer jag helt klart byta ut den.
  8. Tackar, tackar! Byggde den faktiskt förra helgen tillsammans med min gamle far för att anpassa allt efter dom saker jag har nu och har tänkt skaffa i framtiden. Dom övre racken har plats för sammanlagt 9 enheter och det är tänkt för processorer och effekter, just så att man ska kunna ratta men ändå sitta inom sweetspoten för att få så bra resultat som möjligt. Rackskåpet under är utrustat med 12 HE's för moduler, förstärkare och annat gott. Sen är tangentbordshyllan självklart utdragbar för jag sitter väldigt tight där mellan vardagsrums bordet och studiobordet 😄.
  9. Här är mitt lilla ställe, compact-living for life!!! 😆 Där allt arbete sker. Det enda stället i vardagsrummet som fortfarande får vara vardagsrum. Skönt ställe att sitta och lyssna på en mix. Har gjort en beställning av två tavlor med porträtt på mina två söner som kommer om någon månad, tänkte att dom skulle hänga där bakom soffan och sen ska jag bygga en diffusor som får sitta mitt imellan. Internetdator och piano, det är ostämt än så länge och därför massa skräp på och runt om det. Korset på ena sidan är en uppskissning på framtida motiv som kommer pryda båda sidorna när jag har tid och ork att göra klart det. Studio-ödlan Olle's hem samt två gitarrer och en bas. Längst bort i hallen skymtas även min gamla ELKA elorgel som ska fraktas härifrån när som helst...Fanns tyvär inte tillräckligt mycket plats för det så jag var tvungen att göra mig av med det. Skåp med WNS (Worship Nothing Studios) infräst, vad kan gömma sig där måntro? Ännu ett rack såklart! Det är nämligen så att min ena son Jesper tycker det är jätteroligt att trycka in kablar, nycklar, pennor m.m i inputsen på V-ampen och jag har även hittat nån napp i bandaren ett par gånger. Så tyvär var jag tvungen att göra det lite barnsäkrare, även fast det är roligt att han vill härma pappa. Det kan ju faktiskt bli lite fel ibland. Detaljbild över mixerbordet och dom övre racken, finns väl inte så mycket mer att säga. Bild över inspelningsbåset. Akustikbeklädd klädkammare som funkar bra för både stärkare och röst. Väldigt tur att man har förlåtande grannar för det är absolut inte isolerat där 🙂 Ja det var väl allt tror jag, resten av lägenheten är iallafall ingenting att se 😉
  10. Designen på VW var ju onekligen lik Fairchilden så det är absolut inte en omöjlighet. Väldigt fina grejer men ja, $30.000 kanske var lite väl även fast jag sa att jag är beredd att lägga ut en redig peng 😆 Tror nog jag satsar på Distressorn men fortsätt gärna att tipsa och diskutera ändå
  11. Om det finns en snarlik så kan jag tänka mig mellan 5-10.000:- ungefär... Men om det finns en som är likadan i karaktären så kan jag tänka mig att spara länge för att få tag i en. Behringer har jag väldigt svårt o tro att dom kan matcha trycket man kan få ur VW, den Behringer kompressorn jag har börjar iallafall skrika hemskt så fort den dras över lite för mycket. Men jag ska kolla upp distressorn där så får vi se vad jag tycker, tackar för tipset!
  12. Är PSP VW möjligtvis baserad på en analog kompressor? Isåfall vilken? Eller finns det möjligtvis nån väldigt snarlik i en inte allt för dyr prisklass? Finns det en som är lika grym så spelar det ingen roll vad den kostar, den ska jag fan ha!
  13. Jag har en rackmonterad 8 kanals recorder här hemma. Tascam 238 heter den och fungerar väldigt fint.
  14. Jessica är grym, ser fram emot vidare samarbete med henne!
  15. Jag skulle nog hellre sitta på den vänstra kortsidan pga elementet. Lär nog bli ganska varmt för datorn (vilket jag antar att du använder) och dig själv + att jag tror det skulle vara i vägen (Om jag utgår från min egna utrustning).... EDIT: Vad tror du om detta föresten? http://www.goldenagemusic.se/goldenageacou...b/foamzorb.html Just FOAMZORB BLUE ROOM är det jag tänkte på. Har för mig att det inte kostar allt för mycket och du kan ju alltid limma fast dom på kartongbitar som du sen sätter fast med rejäl dubbelhäftande tejp så kan du ju ta med dig dom vid eventuell flytt osv.
×
×
  • Skapa ny...