Jump to content
Annons

Antoonn

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Antoonn

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shit, denna var riktigt bra! Det är inte riktigt denna typen av musik som jag lyssnar på, så har inte den bästa kollen på "trender" osv inom genren. Men det var ändå genom EDM som jag hittade musikintresset så jag hoppas att min feedback kan vara till någon nytta ändå Som redan sagt, rösten i första delen av låten är aningen irriterande men håller med om att den gör den lite mer intressant, kanske att man skulle ta och lowpassa eller kanske bara low shelfa lite så att den inte tar upp för mycket energi i det högre registret. Jag hade nog även hade sänkt volymen lite. Leaden/arpen som kommer in i 0:29 låter i mina öron lite burkig. Jag hade nog bytt ut den helt till något liknande från kanske en annan synth. Men det är möjligt att det går att fixa med EQ (även fast det alltid är bäst att fixa felet vid källan). Trummorna/percussionen som kommer in 0:45 tar upp lite mycket plats. Det hade inte skadats av att sänkas lite tror jag. Det låter även som att det är några bjällror eller liknande runt skiftet mellan vers och buildup som kommer från en sample med lite halvdålig kvalité. Vet inte om det är bäst att sänka den eller försöka leta efter ett substitut. Breaket som kommer 2:20 är tvärfett! Riktigt snygg kontrast! Dock är det ganska mycket frekvenser runt 10k Hz som låter som att de kommer från typ en bitcrusher på pianot. Cool effekt men tror att just de frekvenserna skulle kunna sänkas en del. Annars en riktigt bra låt som lätt hade platsat på typ NoCopyrightSounds eller Monstercat. Fortsätt med musiken! /Anton
 2. Riktigt skön låt! Delayen på 0:28 låter lite off tempo. Det är även lite Fx, t.ex white noiset som kommer direkt efter 0:30 som tar över lite och skulle kunna sänkas. Annars tycker jag det låter bra. du har verkligen lyckats få till ett härligt sound. Jag har själv börjat intressera mig för mixing av EDM och liknande. Har producerat i några år nu så jag är bekväm i genren. Om du vill skulle jag kunna göra en mix och på denna då jag vill öva och förbättra mina mixing skills Skicka ett PM om du är intresserad, annars önskar jag dig lycka till!
 3. Fin låt! Gillar verkligen elgitarren och trummorna. Personligen skulle jag sänka basgitarren en aning eller kanske till och med tracka den på nytt en oktav upp. Den låter ganska låg. Det är möjligt att de blir bättre om du bara distar den lite (Waves MaxxBass eller liknande) och sedan lägger ett high pass filter för att få bort lite från det allra lägsta frekvenserna. Skulle även tagit bort lite low end från pianot samt tagit bort lite runt 400 hz. Är på inget sätt ett proffs, de var bara det det jag tänkte på spontant. Annars så var det en riktigt bra låt!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.