Jump to content

Manne Östling

Medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man tackar!, uppskattade verkligen hur konstruktivt och långt ditt svar är :).
 2. Tack för svaret! Jag förstår vad menar, jag visste att många inte skulle tycka om den där rösten men personligen tycker jag att det adderar mer intresse till låten (den bra typen av intressant då). Men fortfarande: tack för svaret!
 3. Hej jag skulle vilja få höra era tankar/åsikter om min nya låt, hoppas ni gillar den! https://soundcloud.com/user-875874580/stars
 4. Hej! Hur brant eq cut tycker ni att man borde ha? Ja själv brukar använda mig av en brant eq cut när jag närmar mig frekvenser under 250 Hz, på det sättet hindrar jag olika låga frekvenser att blöda in i varandra. Men när jag närmar mig frekvenser över 250 Hz så brukar jag använda mig av en kurvig eq cut eftersom att höga frekvenser inte clashar med varandra (jag använder Ableton btw).
 5. https://soundcloud.com/user-875874580/broken-glass-mastered, hoppas ni gillar den!
 6. Roliga ljud Jonsterr, jag skulle föreslå att du kvantiserar ljuden lite mer så att lyssnaren får det lite enklare att hitta en rhythm att fästa sig vid. Jag tycker också att visa av ljuden inte har så mycket chemistry med varandra (jag känner att visa ljud bara liksom, händer utan någon indikation). En annan sak jag skulle gjort annorlunda är att greja ett stadigt beat-pattern, det behöver inte direkt vara något komplext, en kick på varje takt borde nog fungera.
×
×
 • Create New...