Jump to content
Annons

jack pocket

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av jack pocket

  1. kommer o tänka på chemical brothers - hey boy hey girl
  2. Snubben ja lånar studion av (gratis) är gitarrist, men han har aldrig tid. Så ja har ju tillgång till ett par gitarrer iaf. Kanske ska ta o "multisampla" en av dom 😄 Tack för tipsen, hoppas det kommer fler..
  3. Men kom igen, hur ofta händer det. Error 404. Det är minst lika dött som "skivan är slutsåld"
  4. jack pocket

    Plockad gitarr

    Nu har ja fått en massa inspiration och vill göra musik med plockad gitarr. Har bara ett problem, jag är kass på att spela gura. Därför tänkte jag försöka mig på att programera en plockad gitarr med målet att få den att låta åtminstone hyffsat naturtrogen. Är det någon som gjort/försökt sig på detta tidigare och har några knep eller bra tips? Allt som kan hjälpa är varmt välkommet.
  5. Detta tycker jag låter riktigt bra. Iallafall i refrängen, den ska ni ha cred för. Som nån sa tidigare låter fillet vid 1.20 rätt konstigt. Hur lyckades ni programera in det så? En grej som jag hade ändrat på är sticket vid 1.50 nån gång. Där hade ja gärna kört vidare med samma komp för att inte tappa tempo. Hur som helst, bra jobbat! Om detta inte kom bland de 1000 bästa bidragen finns det ju chans att man får höra bra grejer i år. Hehe..
  6. åfan, en 3.0.4.. ser man på ja vet precis va du snackar om,... har oxå märkt av det, men det har inte varit något större problem. va har dom mer gjort i 3.0.4 ? om nån vet...
  7. En grej är ju att lägga en dist med "rör" inställning. Kan ge krisp till lite vad som..
  8. later skoj det där..... men här sitter man pa jobbet... utan reason.. och hemma har jag inget internet ännu. (deutsche telekomm är inte lika rappa som bredbandsbolaget) beställde dsl för 2 veckor sen.. safort dom gett mig mitt jävla modem ska ja göra house av det där... tidigare genre spelar ingen roll.... 🙂
  9. Kör Audiophile 2496 från M-Audio. Har ett PCI till stationära datorn hemma i Sverige och ett USB till laptopen här i Tyskland. Det är ju så otroligt bra prestanda för pengarna. Galet. Slutar aldrig att imponeras av det. Jag behöver inte en massa in och utgångar till den sortens musik ja pysslar med dagligdags. (House)
  10. NEJ NEJ NEJ! Sådär gör man inte alls! 😉 Man ritar egna kicks!
  11. Tjena. Jag och en kompis håller på o spelar in en poplåt och har nu kommit till den stålsträngade gitarren. Skulle behöva lite enkla tips på hur ja ska göra för att få det att låta bra. Sånt man ska tänka på för att förbättra sina förutsättningar. Att tillgå har jag en TSM mic (den ur senaste nummret), Phonic MM1202 (mixer) M-Audio Audiophile 2496. Alla tips är varmt välkommna. Hur man ska mica, osv. Behöver inte vara allt för avancerade grejer. Tack på förhand
  12. Tjoho. Sitter här med ett Audiophile 2496 och en liten mixer (Alto S-6). Skulle vilja ha lite tips för hur ja kan spela in gitarr. (båda akustisk och elgura). Tacksam för alla tips.
  13. vart ser man att NN-XT är godkänd av Dell ?
×
×
  • Skapa ny...