Jump to content

Toschhen

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About Toschhen

 • Rank
  På gång
 • Birthday 12/13/1988

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Helsingborg
 • Min utrustning
  Ableton. Native instrument synth
 • Intressen
  Musik/fotboll/skidor/natur

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Ellen! Jag hade behövt sångare till denna låten. Du kan lyssna på den samt mina remixer. om du vill höra hur det kan låta med en färdig låt med sång:) MVH Johan
 2. Hej Henrik! Jag har en del projekt som kunde ha varit bättre mixade. Här har du min soundcloud. Kanske kan vi gå igenom dem tillsammans så jag lär mig nått jag med.
 3. Hej! Det är kanske inte samma genre men jag har en låt som jag behöver sångare till
 4. Hej! Mitt namn är Johan Askman. Jag har producerat musik ett bra tag nu i Ableton Live. Mestadels remixer. Jag har inte studerat någonstans förutom på forum och youtube så där får jag ju såklart faktiskt skylla mig själv. Jag tycker själv att jag är duktig på att komma på någorlunda unika idéer som tillför något och vilka instrument som låter bra ihop,låtuppbyggnad osv. Men... När jag är redo att släppa en låt som jag är nöjd med. Så låter den bra rent musikaliskt men inte ljudstandard bra jämfört med andra låtar. Jag är av personentypen learn by doing och jag hade behövt besöka(Går bra över nätet med) någon som kan hjälpa mig finslipa på det sista av mina mixer. Mitt sound är elektronisk blandat med traditionella instrument. Jag går mycket på känsla och försöker komma fram till något nyskapande. Jag har gjort allt från remixer(med sång) till egna låtar(utan sång). Jag har kört på trance och lite mer lean back ”barhäng-musik-i-bakgrunden” Jag bor i Helsingborg Min soundcloud.
 5. Tack ska du ha! Men för 5500kr så är det tyvärr inget alternativ för mig:)
 6. Jag vill mest av allt driva svårdrivna hörlurar. Mitt externa ljudkort fungerar bra att göra musik med, men jag behöver en amplifier/hörlursförstärkare.
 7. Tjena! Jag har sen tidigare ett ljudkort som jag har kollat spec’sen på! Det fungerar bara med max 80 ohm hörlurar. Hur ska jag ta mig till för att koppla in mer svårdrivna lurar? Jag har både kollat på https://www.brl.se/sv/artiklar/pro-ject-head-box-s2-svart-horlursforstarkare.html som bara är en amplifier och sen https://www.dustinhome.se/product/5011045347/dac-ha200 Onkyo HA200 som är en bärbar dac/Amp som jag kan ta med mig runt i fickan:). Som jag förstår, så färgar en dac ljudet och det vill man ju inte i musikproduktion. Vidare så vet jag inte ifall man kan ha två ljudkort i samtidigt. Ett för ljud in och ett för ljud ut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.