Jump to content
Annons

Toschhen

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Toschhen

  1. Hej Ellen! Jag hade behövt sångare till denna låten. Du kan lyssna på den samt mina remixer. om du vill höra hur det kan låta med en färdig låt med sång:) MVH Johan 🙂
  2. Hej Henrik! Jag har en del projekt som kunde ha varit bättre mixade. Här har du min soundcloud. Kanske kan vi gå igenom dem tillsammans så jag lär mig nått jag med.
  3. Hej! Det är kanske inte samma genre men jag har en låt som jag behöver sångare till 🙂
  4. Tack ska du ha! Men för 5500kr så är det tyvärr inget alternativ för mig:)
  5. Jag vill mest av allt driva svårdrivna hörlurar. Mitt externa ljudkort fungerar bra att göra musik med, men jag behöver en amplifier/hörlursförstärkare.
  6. Tjena! Jag har sen tidigare ett ljudkort som jag har kollat spec’sen på! Det fungerar bara med max 80 ohm hörlurar. Hur ska jag ta mig till för att koppla in mer svårdrivna lurar? Jag har både kollat på https://www.brl.se/sv/artiklar/pro-ject-head-box-s2-svart-horlursforstarkare.html som bara är en amplifier och sen https://www.dustinhome.se/product/5011045347/dac-ha200 Onkyo HA200 som är en bärbar dac/Amp som jag kan ta med mig runt i fickan:). Som jag förstår, så färgar en dac ljudet och det vill man ju inte i musikproduktion. Vidare så vet jag inte ifall man kan ha två ljudkort i samtidigt. Ett för ljud in och ett för ljud ut.
×
×
  • Skapa ny...