Jump to content

Manne Östling

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Manne Östling

 1. En remix jog gjorde för ett tag sen, hoppas ni gillar den!
 2. https://www.youtube.com/watch?v=R577Q3Yjh4Q
 3. https://www.youtube.com/watch?v=HFjy5VF6Auo, hoppas ni gillar den!
 4. Man tackar!, uppskattade verkligen hur konstruktivt och långt ditt svar är :).
 5. Tack för svaret! Jag förstår vad menar, jag visste att många inte skulle tycka om den där rösten men personligen tycker jag att det adderar mer intresse till låten (den bra typen av intressant då). Men fortfarande: tack för svaret!
 6. Hej jag skulle vilja få höra era tankar/åsikter om min nya låt, hoppas ni gillar den! https://soundcloud.com/user-875874580/stars
 7. Hej! Hur brant eq cut tycker ni att man borde ha? Ja själv brukar använda mig av en brant eq cut när jag närmar mig frekvenser under 250 Hz, på det sättet hindrar jag olika låga frekvenser att blöda in i varandra. Men när jag närmar mig frekvenser över 250 Hz så brukar jag använda mig av en kurvig eq cut eftersom att höga frekvenser inte clashar med varandra (jag använder Ableton btw).
 8. https://soundcloud.com/user-875874580/broken-glass-mastered, hoppas ni gillar den!
 9. Roliga ljud Jonsterr, jag skulle föreslå att du kvantiserar ljuden lite mer så att lyssnaren får det lite enklare att hitta en rhythm att fästa sig vid. Jag tycker också att visa av ljuden inte har så mycket chemistry med varandra (jag känner att visa ljud bara liksom, händer utan någon indikation). En annan sak jag skulle gjort annorlunda är att greja ett stadigt beat-pattern, det behöver inte direkt vara något komplext, en kick på varje takt borde nog fungera.
 10. Faktiskt en ide jag har haft men inte utfört, tack för svaret annars!
 11. Och angående volym skillnaderna. Jag ville få mitt drop att verka mer ''köttigt'' if you know what I mean. Jag kanske överdrev lite dock :(.
 12. Ja, jag är i alla fall nöjd med mixen/mastern (eftersom ni inte verkar upptäcka något större fel med den). Jag är också nöjd med min sound-design. Jag håller med om att jag kunde ha lagt in mer variation, och det tänkte jag göra. På det 3dje dropet lade jag in en ny bas-gång. Men jag hade det svårt att få den att låta som jag ville så jag raderade helt enkelt den. Jag tycker att ''off-drop'' sektionerna kunde ha en mer mörk ton eftersom att jag tycker att det skulle matcha drop sektionerna mer, men annars är jag nöjd.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.