Jump to content
Annons

Jonsterr

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Tack för tipsen, jag brukar sampla kicksen. Är det bättre att ha ett plugin? Menar du sidechaining på alla instrument eller specifikt basen?
  2. Använde Drive under 5s i introt för att göra det mindre tråkigt och Skydrops tyckte jag passade den känslan jag ville ha på arpen så jag ser inte problemet? Utveckla gärna 😛
  3. Konstigt, Tack, något tips på vad jag skulle kunna göra i övrigt då för att få mer power i droppet och hur låter mixen? Något instrument som är för högt?
  4. Tusen tack, kolla gärna in min nya tråd med min senaste låt! 🙂
  5. Antar att du menar i droppet så jag ändrade kick och höjde ljudet lite, blev det bättre?
  6. Tjena jag är här igen nu och har knådat på lite mer och undrar vad ni tycker om denna låt. Jag tar gärna emot konstruktiv kritik på hur jag kan förbättra låten, gärna runt droppet. Behöver också tips på om mixen låter någorlunda okej och vad jag kan göra annorlunda så skriv gärna det! Tacksam för all feedback, tack i förhand 🙂
  7. Tja, jag har hållit på mer med FL nu och testade på mig att göra en ny låt. Jag försökte ta till mig av feedbacken jag fick vid tidigare inlägg. Jag vill gärna ha feedback på denna låt också. Vilka förbättringar kan jag göra dels när det kommer till strukturen men även mixing? Tar jättegärna emot konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra så det är bara att skriva! 🙂 Tack i förhand!
  8. Tack så mycket för att du tog dig tid att lyssna och skriva feedback! Angående kvantisering av ljuden visst menar du själva leadet som går igenom hela låten samt effekterna som jag lagt på intill. Jag kan hålla med om att vissa ljud kanske inte riktigt passade så spontant samt att melodin kan ha blivit enformig. Jag antar att det kommer mer ju mer tid jag spenderar. Jag ska definitivt ta in dina tips och fortsätta nöta i FL!
  9. Tusen tack för att du tog dig tid att lyssna och skriva feedback! Jag förstår definitivt vad du menar med den röda tråden och kan tänka mig att det blev lite enformigt. Angående effekterna så ville jag testa något annorlunda antar jag, lite svårt att veta vad som är för mycket gällande effekter men det kommer nog ju mer tid jag spenderar. Jag ska tänka på dina tips och fortsätta nöta!
  10. Tja, jag är relativt ny till detta och skulle uppskatta feedback på denna låt jag gjort. Jag har provat mig fram lite i FL och gjort några enkla låtar innan samt testat på att remixa men detta är första låten som jag lägger upp så jag skulle verkligen uppskatta all feedback och hjälp jag kan få. Jag tar gärna emot konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra så skriv gärna hur jag kan förbättra mixen och göra framtida låtar bättre! Tack i förhand 🙂
×
×
  • Skapa ny...