Jump to content
Annons

Xancerman

Medlem
  • Antal inlägg

    77
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Luleå
  1. ... där man klippt. Vänta lite här nu. Om man ska vara så stringent som det verkar så skall alltså Assars inlägg anmälas då det citat som har postats helt saknar källanvisnig.. innebär det även att jag som citerat det icke källanvisade citat också skall anmälas ? vad resulterar i ett felcitat i för följder? hot om hot? eller som följd av idogt felciterande på obestämd tid bannlysning? Edit: korvfingrar.
  2. jag vill ha mer!... nu! det var ju bra skit 😛 den har rullat på ganska friskt i min playlist sen i förrgår 🙂
  3. dåså ;D vad händer nu då? upp på myspace? skivkontrakt? frivolter/handvolter/kullerbyttor tills en ny låt föds?
  4. nu ska vi pröva http://fileserv.schneidzekk.net/xancer/misc/rapesong-07.mp3 basen törs jag inte dra upp nå mer i mellan och hög. främst för att det inte finns nån fysisk bas, utan det är midibas blandat med kraftigt skuren ren gitarrsignal. lite fusk, men det funkar.
  5. * LÅTNAMN: Rapesong * ARTIST/GRUPP: Kejsarsnitt * GENRE: Metal-dödsish * LÅTLÄNGD: 2:46 * KOMPOSITÖR: Andreas Almström, Emanuel Birge, Linus Nilsson * INSPELNINGSÅR: 2007 * FORMAT: mp3 * STORLEK: 5.3 megabyte * STATUS: klar(ish)- motto: inget är klart förns det är i silvertryck * LÅTLÄNK: http://fileserv.schneidzekk.net/xancer/misc/rapesong-05.mp3 http://www.myspace.com/kejsarsnitt spelades in fredagen den 12e Januari 2007 under lätta alkoholrus. synpunkter, klagomål på låten, arret, soundet, mixen ?
  6. men vänta hallå där! nu snurrar det kraftigt i mitt huvud, jag hör riff som jag hört förut (kanske från en tidigare mix), är du helt säker på att du inte stulit friskt från lite här och var? jag hör mycket arch enemy samt mycket från något band som jag inte kommer på namnet på (nightrage?). men som sagt, jag reserverar mig från anklagandet om det är så att jag hört en tidigare mix som satt sig på minnet. bra skit ändå, jag diggar det skarpt, extremt bra tempo i sången. dock saknar jag en hel del toppdiskant, den känns ganska snävt skuren, i övrigt riktigt fläskigt mixat.
  7. hejsan hopppsan, jag var helt övertygad om att tråden hade dött man tackar för alla kommentarer, vad ska man säga, är relativt nöjd med mixen. jag hade ingen del i själva inspelningen, och gitarrljudet/disten är svår att ändra såhär i efterhand. det skulle kunna gå att EQa om, men jag spar mig nog och tar lärdomen vidare till nästa mix. åter igen, tack till alla som tagit sig tid att lyssna!
  8. lät det varken bra eller dåligt? eller helt jävla über-klockrent. nåt måste ni ju kunna klaga på! 😉
  9. LÅTNAMN: for all that you lost ARTIST/GRUPP:(dont know) GENRE:heavy metal LÅTLÄNGD:4.27 KOMPOSITÖR:marcus lindman and jonas nyberg MIX: Andreas Almström INSPELNINGSÅR: 2006 LÅTLÄNK: http://fileserv.schneidzekk.net/xancer/misc/dajmen-01.mp3 tjoh! King Diamond inspirerad hårdrock från Örnsköldsvik kommentera gärna, vad låter bra/illa? ha det gött!
  10. gött! 😉 även om Cannibal Corpse och Krisiun rullar konstant vid sidan av Maitreya så gillar jag era lugna partier som fan, Rising New Nation är helt klockren (trots 12 minuter svordommar 😎) jag gillar helt sonika balansen mellan hårt och mjukt, om ni piffar upp det hårda så blir jag inte ledsen 😎 men brutaldöds är inte allt.. såvida man inte uteslutande spelar brutaldöds.
  11. Denna tråd borde vara minst 10 sidor lång med hyllningar, jag fick hem skivan (signerad w00t!) idag, och den har snurrat konstant nu, bästa skiten på år och dar, talangfullt skrivet, arrat, spelat, inspelat, mixat, mastrat.. ja precis allt ligger som det ska! för er som tvekar, yva in på däras eminenta sida, genialiskt drag med en spelare så man verkligen får höra allt material (i BRA kvalité).
  12. nog låter det true blackmetal alltid, dvs helt omixat och rentav lite förjävligt 😄
  13. på ett villkor ;D, att den inte blir bättre än denna 😛 du får gärna hjälpa till med lyrik till del två annars, jag är lätt på att fortsätta med stick och pre/postchor, möjligen outro också
  14. först och främst, tack för alla kommentarer. det värmer 🥰 alla tips och idéer är välkommna Disten är en VSTplugg som heter FreeAmp2, bästa gitarrljudet som jag någonsin skruvat fram. helt gratis.. dock en smula buggigt mellan varven, men är det gratis och smakar så bra så då är det överkomligt 😎
  15. haha, det var huvudtanken, enkelt, lagom hårt, melodiskt och trallvänligt och utbildande.. det kan komma att byggas ut med stick och postchorus också.. om någon som har några idéer så får ni gärna dela med er ;D
×
×
  • Skapa ny...