Jump to content
Annons

MrLoFi

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Min fru äger ett kondis ...alltså semlorna lär va fantastiska eftersom fölk åker långväga för dessa bullar å jag ÄLSKADE semlor. Nu känns det mest som att dricka en avslagen öl när man är bakis. Förr, innan tillgången av semlor var gränslös, avnjöt jag ofta semla (kanske 2-3 st) med rödvin. Låter kanske inte så smarrigt men fantastiskt gott !
  2. KPD ...funderat ett tag på förkortningen. Blir mest snusk i min värld ...Kram på dig?
  3. Vem köper frusen färdighackad gul lök? ...såg detta i affären idag. Kan förstå att storkök men... Känns jävligt lökigt?!?!
  4. Hittade ngt om 16" vinyler här: http://www.bbc.co.uk/blogs/jarviscocker/2011/04/jarvis-at-the-bbc-archives.shtml BBC använde dessa för att arkivera inspelningar. Hade BBC tillgång till tekniken så är det troligt att Frank oxå hade den. Bild:
  5. Jag hade för några år sedan ungefär samma förutsättningar ...jag kräver INTE mycket och har inga högskolepoäng i akustik (lr ngt annat ämne heller) men jag reglade mina betongväggar med läkt, satte gips och häftade på dessa: http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bilstereo/Monteringsdetaljer/Dampmaterial-till-hogtalare-5-st-2000018639/ ...på alla väggar, i taket hängde jag bara trasmattor ngn decimeter er. Inget snyggt men funkade för mina behov. Mitt golv va i ngn klassisk nålfiltsmatta från 70-talet som fick ligga kvar
  6. MrLoFi

    MrLoFi knackar på !

    Hejsan alla ni. Jag har smugit omkring här ett tag utan konto ...ganska länge faktiskt. Det är ju ngn skön stämning här inne som gjort att man återkommer men nu tänkte jag sluta gömma mig och skapa mig ett konto. MEN det är lite konstigt för att jag gillar ju rundgången, bruset och toner som skär ...men är väll lite perfektionist i det med. Besöker sortergårdar och secondhands-butiker flitigt och bygger gärna om något för att få ngt (o)ljud. Har en gäststuga på 40kvm på min tomt som är min musik-stöva ...för lite tid men den är värdefull. Personligt: pappa, gift man, nykter missbrukare, har hundar, älskar tält, springer gärna, spelar golf, yr, adhd, torsk på cement å murbruk !
  7. japp. Samma glädje som för typ 25 år sedan. jo. är ju "bara" 4 spår ...om man spelar in dom 4 på bandarn å sen spelar in det igen till pottan på 1 spår får man ju 3 över (:
  8. Hittade denna portan på en secondhand butik för 250 kr ...funkar felfritt å verkar varit väl omhändertagen. Nostalgitripp som f*n.
×
×
  • Skapa ny...