Jump to content
Annons

adamberg

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av adamberg

  1. Har läst på flera ställen att m40x skulle vara bättre än m50x för mixning då den har mer neutral ljudbild, bl.a här: https://www...youtube.com/watch?v=h8PzBc66x2w Men m50x verkar vara mer stryktålig.
  2. Audient iD4 i prisklass under 1500 kr User Reviews från Amazon: https://www.amazon.com/Audient-iD4-USB-Audio-Interface/dp/B0107YJU8Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1479663332&sr=8-2&keywords=audient En av användarna hade tidigare en MBox3.
  3. Ett nätt litet stycke: Estudio 5 - Fernando Sor Har inte spelat på 20 år men känner igen flera av dina stycken som jag spelade som amatör. En handledsskada gör att jag får hålla mig till keyboard nu för tiden.
  4. Försök detta: starta FLStudio gå till Options/Audio Settings aktivera Auto close
  5. Välj Asio4all i FLstudio under Audio settings Klicka "Show ASIO panel" välj standardinställningar (klicka diamanten) - om det knastrar försök med att öka Kernel buffers till 3 eller 4. Under Audio settings kan du också prova "Mix in buffer switch" och "Triple buffer" var för sig och tillsammans av eller på. Du kan öka asio buffer size till 1024 eller 2048 också men då laggar det märkbart om du spelar med midi-keyboard.
  6. Om licensen ligger som en fil eller registerdata på datorn kanske man kan kopiera den till usbminne först innan man formaterar hårddisken. Maila Toontrack och fråga om det är möjligt.
×
×
  • Skapa ny...