Jump to content

LDB

Medlem
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About LDB

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 08/20/1972

About me

 • Stad/plats
  Stockholm, Sweden
 1. Bra och skön låt i sin helhet. Bra ideer. Bra text. Och bra performance för varje instrument för sig. Tycker att sången ligger rätt för henne. Tycker dock att basen och bastrumman är lite väl diskreta i ljudbilden som om ni/du var rädda för att dränka sången. EQ:a, hittade en frekvensnisch för varje instrument/spår och höj instrumentena. Det saknas också lite punch, lite attack i gitarren. Eller så är det för mycket diskant i den. Antingen eller. Det blir liksom lite platt och jämt som en pad, fast med diskant. Har ni/du komprimerat lite väl mycket kanske? Kanske skulle sidechaina gitarren? Fast det kanske räcker att höra basen närmre iofs... En annan ide vore att dubbla gitarren och splitra de 2 gitarrspåren i stereo för att få lite mer volym. I alla fall tycker jag att låten har en stor potential om ni/du mixar om så att man hör alla instrument (utan att ni ens behöver spela in andra stämmor eller spår iofs).
 2. He he!! Samma samvetskval här! Fick tvillingar för ett år sedan och så har flera projekt (mmmh jo de flesta) hamnat på is... Håller på att starta mjukt igen... Lycka till!
 3. Hej igen! Tittade på Havanna och BUFF-vinjetten. Jag gillar stilen. Verkligen. Gillar arbetet med färgerna. Tycker att färgerna och musiken hänger ihop (jag tycker och alltid tyckt att musik kan ha färg och tvärtom... fråga inte varför...). Den resulterande stämningen är väldigt lyckad. Äsch ska inte vara så teknisk i mina kommentarer, kommer ta en evighet annars. Väldigt snyggt! Kul att DAD-videon gick hem. Känns att bandet tål en vågad ide. Skrattade gott om din HP-kommentar! Men som för Jeunet: han visade talang o sedan fick han större o större budget, med tiden o lite tur. Jag tycker att du visar otvivelaktiga talanger båda för manus, regi o filmmusik. Sedan är det ju det här med tiden... Lycka till!
 4. Väldigt bra! Skicklig regi. Mycket passande musik. Färgerna och musiken påminner mig starkt om JP Jeunet. Häftigt att se filmen textad på engelska! Du är duktig! Det verkar som du kan få uttryck för flera av dina talanger i filmbranschen!
 5. Håller med de flesta. Det skulle vara så mycket skönare att läsa flera raka ärliga kommentarer. Dessutom tycker jag det kommit många väldigt "tidiga" demoinspelningar på sistone. Alltså skisser av skisser. Typ jag-kom-hem-packad-igår-natt-o-lirade-lite-på-pianot-vad-tycker-ni-om-det? Alltså demolåtar där det saknas trumkomp, sång och hälften av dem andra instrument... o så ska man säga om det är värt att jobba på!!! Det känns som någon slöser bort min tid pga bristande självförtroende... Eller är det bara jag?
 6. Instämmer med alla andra. Mycket snyggt spelat och producerat. Ni kan vara stolta! Det är väldigt bra!! När jag lyssnade på er andra låt tyckte jag att det kanske skulle varit något att ha lite lätt brush på virveln, typ jazz-aktigt... Alltså till The Weight, inte till The Untitled. Men det var bara en idé. Båda låtar är lysande.
 7. Gud vad skönt! Det är nästan att man hör blåsarna även när man inte hör dem!! Väldigt skön bas. Jag tycker att leadsen på elpianot låter lite stel och syntetisk men faaaaan vad det svänger!
 8. Fy fan vad skönt! Var på väg att stänga av datorn... och så gjorde jag inte det!!! Skönt skönt skönt!!! Väldigt innovativt. Väldigt bra.
 9. Snygg produktion. Egna stilar. Kul! Riktigt, riktigt skönt!
 10. Rapparna låter ju helt bra tycker jag. Skulle kunna vara lite mer eld o våga o rappa med magen isf huvet... Men det är en smaksatt... Produktionen annars tycker låter lite dov. Saknar diskanter tycker jag. Jag skulle också vilja höra mer variationer o små detaljer som gör att det inte låter monotont med samma slingor låten runt. Bra rytm annars. Och bra konstruktion. Kul!
 11. LDB

  Jahaja

  Ja, som alla andra tycker jag du faktiskt har en bra röst som kan bli mycket, mycket bra. Men det är ju din grej om du tycker om att sjunga eller inte!! Man behöver inte bli fotomodell för att man är snygg! Annars stör jag mig på reverben på pianot i början. Basen låter långt långt bort och en oktav för högt. Jag skulle känna för en fet maffig bas med den stilen. Ljudbilden känns lite tunn i allmänhet men det kanske något du eftersträvar... Låten kan bli något riktigt bra och skönt tror jag. Kul! Jobba på!
 12. Strängljudet är mysigt! Rösten ligger lite väl långt bak i mixen tycker jag, bakom basen och strängljudet... Känns som strängljudet dominerar väldigt starkt i diskantområdet, alltså att ljudbilden annars är ganska dov. Annars är det väldigt skönt!!! Triphop lever!!
 13. Konstigt att du inte fått mer feedback. Jag tycker låten är bra. Mixning behöver trimmas en hel del men du är duktig som gjort det här på några timmar och en enda tagning. Jag skulle skruva upp tempo lite... men det är en smaksak. Bra! Mycket bra!!
 14. Bra produktion! Fin o balanserad mixning. Bra stereobild. Lite mer variation som sagt. Annars väldigt bra och "eget"!
 15. LDB

  PAIN

  Riktigt skönt! Som sagt virveln. Känns som man skulle vilja att sångaren tog i lite mer när han tar i. Och det känns tomt under gitarrsolot. För en demo kan man ju lägga 2 gitarrer samtidigt även om det bara blir en live. Annars perfekt. Kanonskön!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.