Jump to content

ierker

Medlem
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About ierker

 • Rank
  Med i gänget

About me

Recent Profile Visitors

2,322 profile views
 1. Kul läsning om vägen till ett debutalbum. Följ dom på http://www.lastleaf.se Lev väl!
 2. Du måste nog se över mixningen rejält. Fruktansvärt tunn produktion. Trummorna låter nästan som ett skämt (endast pukorna som låter lite trumma) Ner med diskant och upp med mellanregister på hela mixen i princip. Fast det är kanske en smaksak?
 3. Den blev ju schysst... Sitter fint! Synd att färgen inte blev så grön som tänkt, men den blev ju riktigt najs ändå Bra kvalitet på trycket också!
 4. Fan jag tycker det här va riktigt trevligt, men tyvärr så funkar inte riktigt sången för mig. Rösten känns bara fel. Rätt sångare så är det en hit! Nu är det en låt som kommer få 3 kommentarer på ett forum Edit: hmm... rösten är nästan, nästan rätt. Så nära, men ändå så fel
 5. Tjena Stefan! Dator vore nog bäst. Men ska du mixa hemma behöver du kanske inte så fet prestanda på burken i studion. En extern hårddisk och en billig stationär är nog billigare än en laptop /Jerker
 6. ierker

  Popcorn

  Varför skulle det inte gå? Bara att spela på
 7. Låter bättre nu! Prova att ta ner allt lite i bryggan, så får refrängen en extra skjuts! Halvfart på pukor eller nåt sånt klassiskt Lite mer variation i trummorna överlag vore fint också. Sålde du crashen innan du spelade in? Lite basfattig mix?
 8. Skoj att det går hem! Tycker du det funkar med så billiga ljud alltså? hmm... vi kommer nog att spela in hela låten på nytt, så det kommer förmodligen bli riktigt blås ändå Som sagt, det är knappt mixat nåt nu Tack för lyssningen!
 9. Fan va roligt att höra! Allt är livs levande, även om blås är spelat på en bajskeyboard Gitarrerna är lajnade, så den ena saknar högtalarsimulering, därav det taskiga ljudet. Har inte orkat fixa Sångaren är från Senegal därav språket. Han är inte så jättebra på svenska, men brukar blanda wolof, engelska och franska. Mer om wolof Jag hoppas också komma igång på allvar snart, men på grund av resor och kraffs siktar vi mot sommarturné hehe Tack för lyssningen, tack för orden! det värmer
 10. Mer reggae! Vet inte riktigt hur du menar med mixningen, men jag ska notera och ta med mig Språket är som jag skrev ovan Wolof. Kul att du gillar!
 11. Som sagt, pop/rock? Trummorna låter inte kul. Kompet känns inte rätt... eller det är nog mest synkopvirveln som känns hoppig och stressig... Ta bort den helt. Bra melodier iaf. Trevlig bit
 12. Pratet är väl som du säger en smaksak. Jag gillar de och jag ser att du gör de efter ett tag också Jag tolkar det som ett mycket bra betyg Perfekt avslut på veckan Tack för lyssningen!
 13. Kul att du gillar! Alla billiga ljud ska bytas ut... Riktigt blås, orgel och piano osv... Språket är wolof Tack för lyssningen!
 14. * LÅTNAMN: inget än... * ARTIST/GRUPP: inte det heller * GENRE: reggae * LÅTLÄNGD: 5:21 * KOMPOSITÖR: Olle, Hannes, Bonus, Bessem, Jerker * EV. MEDVERKANDE: se ovan * INSPELNINGSÅR:2006 * FORMAT: mp3 * STORLEK: drygt 6mb * STATUS: Skiss * LÅTLÄNK: Ett nytt band på g... Vi har träffats och jammat 3-4ggr, och smällde upp några mickar för att kunna ta hem och fundera på låtarna... Detta är alltså inspelat mest för vår egen skull, och i princip omixat, men det vore ändå väldigt roligt att få lite feedback på låten i sig (ni får stå ut med lite dåliga midiljud och att det surar lite här å där) Funkar låten?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.