Jump to content
Annons

ARS

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Socialt

  • Skype
    Schnutski@hotmail.com
  1. Okej men Varför hörs det det inget när jag kopplar in modulen i uttaget..?
  2. Föklara för mig hur detta funkar: Jag har kopplat in ett par hörlurar i min triggmodul i replokalen och när vi drar igång PA't så kan jag "använda" hörlurarna som mick. Lurarna sitter i "headphones-ingången". Adaptern till triggmodulen sitter vid detta läge INTE i vägguttaget så det finns alltså ingen strömkälla... Det enda som ansluter modulen till mixern är en telekabel. Varför låter det när jag pratar i lurarna?
  3. 😛 Hahahaha! Skämtar du eller?!?!?! 😳😆😆 Önskar jag kunde säga att jag gjorde det. 🙂😛
  4. för några år sen i Budapest skulle vi göra en festivalspelning. Fri öl i backstagebaren resulterade till att jag drack en aning förmycket och tappade bort mina bandpolare. Virrandes omkring backstage kommer plötsligt en roddare och drar tar i mej, säger nått på taskig engelska om att "där är du ju, upp på scenen med dej" Hänger på mej en gitarr och pekar vart jag ska gå. Vi kör igång introt till första låten... men vad fan är detta.. Det kunde inte ha blivit mer fel. Fel scen, fel tid, fel band och fel instrument. 🙂 Snubblade snabbt ut samma väg som jag kom. 😆 Kuriosa:Spelningen med mitt band sen var bland det bästa vi gjort..
  5. NP: UFO - No revolution song (NP står för Now Playing)
  6. Lundin, Haha tyvärr har jag dock kvar min norrlänska dialekt.. Även om vissa ord är utbytta mot mer trendfast och moderiktig fjollträsksslang.
  7. HAHHA Grymt bra faktsikt 😄
  8. ARS

    Jahaja

    Då var det dax att lägga upp en liten inspelningssnutt kanske. LÅTNAMN: Sally ARTIST/GRUPP: Linda GENRE: LÅTLÄNGD: just nu 1:43 MEDVERKANDE: Ingen INSPELNINGSÅR: 2005 FORMAT: mp3 STORLEK: 2,36 megabyte STATUS: Testing Bara en snutt dock. Sally Lägger mest upp denna för att jag behöver TIPS. Är totalt ny när det gäller sånt här och detta är väl mitt första lagom seriösa försök att spela in. Konstruktiv kritik mottages gärna Ljudet är tyvärr inte det bästa. 🙁 Tilläggas bör att jag inte alls sjunger i vanliga fall men kände mej tvungen att ha med lite sång för att skulle finnas nått att lyssna på. Jag hatar att sjunga om jag ska vara ärlig.
  9. Hm, Jag har använt mej av http://www.proboards.com när jag lägger upp ett forum.
  10. 🙂 Jajaja Skål då. Elefantöl is the shit 😳😳😳
  11. Japp, med ett gäng jag spelade med för nått år sen. Förra veckan låg iaf en av våra låtar som listetta på nån Ungersk radiokanal. tragiskt.
  12. ARS

    IDOL?

    "De som gottar sig åt att se början av säsongen, med alla människor som gör bort sig, sjunger falskt eller skämmer ut sig på annat sätt. " Det är jag det 😕
  13. Jaha.. Det funkade! 🙂 Halloj där! 😛 Men.. Varför verkar i princip varenda tjej här på forumet vara piercade ?? 😳 Det borde ju sabba sångrösten en aning tycker jag 😄 Jag igen: Haha jag har ingen sångröst att sabba endå 😛
×
×
  • Skapa ny...