Jump to content

Zwinto

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Zwinto

 • Rank
  På gång
 1. Jag tror vel0city snarare menar SKALAN än melodin..
 2. Hörlurar ska du ha tex när du spelar in sång/gitarr eller annat uppmickat...INTE för att lyssna på mixen med
 3. En vän till mig som är "ljudtekniker" har alltid med sig sina favoritmonitorer OCH en skitstereo när han ska mixa
 4. om man googlar runt lite bland proffsen så säger ALLA "mixa aldrig med hörlurar" Du behöver ett par bra monitors och skippa hörlurarna för mixning
 5. gammal tråd men ..jaja.. kolla in blocket med kontorsmöbler, riktiga kontorsmöbler är grymt stabila,hållbara och solida men så man ju bygga om dem lite efter ens eget behov. Ett extra plus om man får tag i ett "bra märke" för en billig peng är att de har tillbehör. Man kan tex få ett skitbra kontorsbord med elektrisk höjning/sänkning och en 30mm tjock massiv skiva för 100 spänn och ibland gratis
 6. Kan tillägga att surfplattan är en "no-name" ifrån netto tror jag som jag köpte beg för 100 spänn så det blev både billigare och smidigare än att dra kablar till mus skärm och tangentbord.
 7. Det BEHÖVER inte vara halvätna äpplen..jag kör en app som heter TouchDAW på min HTC-lur och på min surfplatta , båda har android..det funkar skitbra (kör transport på luren och xy-pads på plattan) Funkar med alla stora DAW ..själv kör jag Live.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.