Jump to content
Annons

FXboy

Medlem
  • Antal inlägg

    92
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. FXboy

    Live 8 peak

    Nån som vett när denna kommer ut?
  2. TJA undrar om nån kan hjälpa mig o hitta denna mjukvara (V-amp Design software) de går inte ladda vai behringers sida. nån här som har programet som kan skicka el hjälpa mig hitta o ladda denn nånstans.??? skulle va hjärtligt tacksamm!!!!
  3. FXboy

    Pro Tools 8

    Nån som vet om PT 8 funkar me m audio dela ljudkort?? hittar inte info om detta på DD sida:
  4. Vet nån om dessa saker medföljier med??? : Puffskydd, nylonfodral och mickhållare. OM man köpper den hos 4sound så medföljier dessa sakker med
  5. Kan du va snäll och förklara hur gör jag det??? avaktivera disten
  6. Är det ingen som kan hjälpa mig me detta här??
  7. Fel stavat av mig hehe. Som jag sa förr, när jag köpte den så kunde jag koppla den direkt i ljudkorten o bara tryckte på tuner så kom de clean ljud då kunde jag använa guitar rig el amplitube effekter osv . Men tror att jag gjorde nåt tryckte på nåt fel knap. Men jag hitta inte i manualen hur man återställer detta
  8. Tja. Har köpt nyligen än vamp2. Har rockat ut för lite problem. . När jag köpte den så kopplade jag in den bara i ljudkortet o sen tryckte jag bara på tuner så kunde man spela in rent ljud. Men nu när jag trycker på tuner så kommer de inte rent ljud utan effekten är med i bakgrunden . Läste på deras manual men hitta inte hur man återställer detta. Hoppas ni kan hjälpa mig med detta skulle va hjärtligt tacksam
  9. jag funderar på desa två. http://www.thomann.de/se/behringer_di20_di_box.htm och denna http://www.directproaudio.com/product.cfm?directid=13528 vet ni om dessa kommer funka bra.
  10. FXboy

    hjälp köp av Di box?

    hej! jo de är så här jag har guitar rig men saken är när jag använder min el gitarr så brusar de och och ljudet i sig är inte stark. har hört att man skulle behöva en di box. så min fråga är skulle rn Di box hjälpa mig me detta och i så fall vilken har ni o rekomendera?? el kan det va något annat jag behöver för att få en rent ljud till PC. OBS! har en M-audio delta Audiophile 2496 och mixer phonic am220 och använder live 7.
  11. ok värkar som att ingen kan hjälpa mig me detta.! men kan nån här förklara varför brusar det när jag spelar med midi då? ska till 4 sound o se om de kan hjälpa mig: för de värkar ingen här som kan hjälpa mig!!
  12. kan ingen hjälpa mig me detta ? snälla nån ?? vet ni var kan jag hitta tester av m-audio delta Audiophile 2496 tester så kan jag höra hur det låter när man spelar in guitar el midi synth o så?? skulle va mycket snällyt av er om ni kan hjälpa mig nån här me detta problem börjar värkligen snart ge upp o sälja allt jag nys köppt o skitta i göra musik fattan inte varför måste det va så jobigt!!
  13. Jag kopplade på följande sätt! Out från ljudkorten in i mixens 2t RTN, från mixens´Main till ljudkortens ingångar. Sen från mixens Control room till förstärkaren där högtalarna är inkopplade. De va så en kille hjälpte mig o koppla. Men om ni har andra tips hur jag borde koppla så blir jag tacksamma för det! Men jag tror inte att det kan va orsaken till att det brusar när jag använder gitarren och midi synthen! Vet inte om det kan bro på att jag kanske installerade ljudkorten felaktigt . Så allt tips och råd är välkommen jag blir hjärtligt tacksam för era hjälpa!!!...
  14. klart det finns. jag installerade jo korten som jag sa! nån som kan hjälpa mig me deta???
  15. Hej på är! efter har sparat pengar nu efter typ 6 månader så va de dags o köpte aså en Audiophile 2496 och en phonic am220 mixer!jag installerade ljudkorten i pc och kopplade den me mixen och tänkte nu kan jag äntligen spela in gitarr och börja göra musik men så blev det inte! Min problem är aså när jag försöker spela in gitarr så hör en JÄk irriterande brus ljud aså spelar ingen roll om man använder några effekter el ej så brusar de än då! O när jag använde guitar rig o amplitube så brusar det som fan! Men någ me det när jag försöker o spela in med min midi synth så brusar de med! men när jag spelar valig musik aså mp3 låtar så funkar de bra! Så snälla har nu suttit i 2 väcker med detta så hitta jag inte lösningen el va e det som kan va felet? lite tips och råd skulle uppskattas jätte mycke snälla hjälp mig ni??? OBS! har en ny Dell vostro 400 men Windows Vista! använder live 7 och reason!!
×
×
  • Skapa ny...