Jump to content
Annons

BeyondLife

Medlem
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

3 Followers

About BeyondLife

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/01/1994

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Göteborg

Recent Profile Visitors

2,309 profile views
 1. Jag håller med dig, jag har inte tillgång till inspelningsstudio just nu men snart så
 2. Checka in mina acapella covers Kolla in Mariam på #SoundCloud https://soundcloud.com/mmmarabou
 3. Om jag sjunger en låt men vill att den ska gå ihop med ett annat beat, kan du mixa ihop dessa?
 4. Någon som vet nån gratis beat making app som man kan ladda ner för Android? Som passar RnB musik?
 5. Hej! Är det viktigt att man man bollar idéer irl eller funkar det via text? Jag är ingen låtskrivare (vill gärna lära mig dock) men jag diskuterar gärna och bidrar med det jag kan. Pma om det låter intressant!
 6. Förlåt men jag vågar inte klicka, har råkat ut för tråkigheter pga virus förut... Skulle du kunna lägga upp den på Soundcloud eller liknande?
 7. Hej! Jag är en tjej som alltid vänt mig till musiken, både när livet är jobbigt likaså som när allt fungerar som vanligt. Och jag har sedan barnsben tyckt om känslan som uppstår av att sjunga. Så jag tänkte som en kul grej börja lägga upp olika acapella versioner (har ej riktig utrustning ännu) av redan existerande låtar då jag har lite för mycket fritid över just denna tid i mitt liv, haha. Men även om det bara är för kul skull så vill jag gärna att det ska vara bra eller åtminstone någorlunda bra och sen utvecklas till ännu bättre. Så..! Jag behöver med andra ord all er feedback på min sångröst!! Observera dock att jag bokstavligen nyss börjat sjunga. Här är länken till en av mina SoundCloud tracks (ni får gärna kolla in de andra också): Listen to Acapella of Britney Spears - Someday (I will Understand) by Mariam #np on #SoundCloud https://soundcloud.com/missnonymous/cover-of-britney-spears-someday-i-will-understand Jag växte upp med musiken under sent 90-tal/tidig 00-talet. Och det är den som inspirerade mig till att tycka om musik extra mycket!
 8. Så ladda ner från appstore/Google play ska vara säkert? Har du tips på någon bra som är gratis?
 9. Hej! Jag är intresserad av att ladda ner en gratis musik studioprogram till min android från Google play. Finns det risk att man får virus vid nedladdning? Och kan ni tipsa om någon som är säker och bra för nybörjare samt för att spela in vocals? Tack på förhand!
 10. Hej! Jag är jätteintresserad! Du kan kolla in mina covers på min soundcloud profil Kan tillägga att jag vet att min röst behöver jobbas på men jag är självklart villig att träna jättehårt om ni är intresserade av ett samarbete:) soundcloud.com/missnonymous
 11. Kul att du gör så många olika genrer speciellt Hip Hop, reggae, reggaeton, kan du tänka dig göra RnB? och kan man få lyssna på något? Jag är väldigt intresserad och nyfiken! Själv är jag sångerska och låtskrivare på G, har mycket potential. Om du vill göra något tsm, släng iväg ett PM
 12. Vill bara säga att du är jättebra, gillar din röst. Kul också att någon fortfarande gillar RnB/Soul trots att det är rätt så "ute" nu. Ge aldrig upp och fortsätt göra det du gillar och inte det alla andra gör!
 13. Hej! Jag är en nyblivande artist som jobbar på att bli hörd och har hittat ett gratis beat i lugn RnB stil från Youtube som jag gillar och undrar om någon är villig till att hjälpa med hitta rätt melodi och text i verserna? Jag har redan lite idéer men det verkar inte bli lika bra som jag tror att det kan bli. Här är instrumentalen: https://www.youtube.com/watch?v=hVYAzz1Hhk0
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.