Jump to content

Lejonadal

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

1,474 profile views
  1. Förlåt för ett mycket sent svar, men tack för du tog dig tid och pilla med "låten". Det är vad du gjorde som jag inte kan, därför kallar jag mig nybörjare för det är jag. Du fick det att låta mycket proffsigare, jag kan inte ens förklara vad det är som är bättre sån nybörjare är jag, men det är bättre tryck i det du gjorde eller hur jag skall förklara det =) Men det enda felet var att du hade inte behövt sy ihop bitarna, utan det är meningen att så som jag lagt upp den är det tänkt och va alltså intro, vers, brygga och refräng. Men det är även en dum "låt" av mig och lägga upp då det är bara någon kanal med gitarr i wav och det är typ vad min dator klarar av, förstår man behöver mer kanaler för och få det och låta bra. Vet inte ens om det funkar så enkelt men om du pillar med logic så hade jag blivit glad om du pillade med tex den jag kallar 2019 remix eller remixenpanågotttttttt22222,jag hade kunnat skicka själva logic filen, men det kanske inte är så lätt , som sagt så är jag nybörjare=) vilket fall som helst, tack!
  2. Hej, jag är nybörjare med ljudskapande och vet egentligen inte så mycket vad jag gör när jag håller på i Logic, jag hittar något ljud,spelar lite på klaviaturet och spelar in och klipper jag och klistrar lite och sen blir det något som kan liknas musik=) Tycker det låter okej för den lilla kunskap jag har, men jag förstår ju att det finns mycket så mer och göra för att få det och låta ännu bättre, men den kunskapen har inte jag. Så därför tänkte jag höra här om det finns någon här som sitter på kunskapen och vill pilla lite i något av mina "verk"=) Ni har helt fria händer för det kan ju knappast bli sämre, jag lägger upp delar av 5 st låtar (Intro, vers, brygga och refräng, det är ingen sång) och är det något som känns intressant så får ni gärna kontakta mig antingen här eller på Lejondal78@gmail.com Orkar ni inte pilla med det så tar jag tacksamt emot tips för att få det och låta bättre. 2019remix.mp3 ambinn.mp3 galmmigt en junikväll.mp3 Project 3.mp3 remixenpanagotxxx2222222.mp3
  3. Jag är en amatör på musikskapande, så lyssna inte på mig. Men låten tycker jag var riktigt härlig, den skulle jag lätt kunna lyssna på igen flera gånger. Om det är någon kritik jag skall framföra så gillar jag cymbaler, det verkade inte du göra=) Bra låt!
  4. 30+ fick min första gura när jag fyllde 15 spelade i band i något år och så jag la typ gitarren på hyllan. Sen sporadiskt genom åren har jag plockat fram både min och mitt klaviatur. Nu sista året har jag kopplar inte grejerna ill datorn och det tog ju min musikskaparresa än längre tripp. Visst jag är inte nöjd med det jag gör, men jag är i alla fall nöjd att det är musik jag skapar. Har besökt forumet flera gånger om läst om hjälp och kommer fortsätta för jag tor det kommer hjälpa mig i min skapamusikresa!
×
×
  • Create New...