Jump to content

Lejonadal

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Lejonadal

 • Rank
  På gång
 1. Hej, jag är nybörjare med ljudskapande och vet egentligen inte så mycket vad jag gör när jag håller på i Logic, jag hittar något ljud,spelar lite på klaviaturet och spelar in och klipper jag och klistrar lite och sen blir det något som kan liknas musik=) Tycker det låter okej för den lilla kunskap jag har, men jag förstår ju att det finns mycket så mer och göra för att få det och låta ännu bättre, men den kunskapen har inte jag. Så därför tänkte jag höra här om det finns någon här som sitter på kunskapen och vill pilla lite i något av mina "verk"=) Ni har helt fria händer för det kan ju k
 2. Jag är en amatör på musikskapande, så lyssna inte på mig. Men låten tycker jag var riktigt härlig, den skulle jag lätt kunna lyssna på igen flera gånger. Om det är någon kritik jag skall framföra så gillar jag cymbaler, det verkade inte du göra=) Bra låt!
 3. 20 downloads

  Min första låt jag gjort med sång, skulle vilja ha lite tips på vad jag mer kan göra? Texten slängde jag ihop på några minuter och min sångröst är inte den vackraste så lägg inte ner för mycket energi på dom men resten av låten hur låter det?
  Free
 4. 30+ fick min första gura när jag fyllde 15 spelade i band i något år och så jag la typ gitarren på hyllan. Sen sporadiskt genom åren har jag plockat fram både min och mitt klaviatur. Nu sista året har jag kopplar inte grejerna ill datorn och det tog ju min musikskaparresa än längre tripp. Visst jag är inte nöjd med det jag gör, men jag är i alla fall nöjd att det är musik jag skapar. Har besökt forumet flera gånger om läst om hjälp och kommer fortsätta för jag tor det kommer hjälpa mig i min skapamusikresa!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.