Jump to content

BeatTheBeatUp

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Focusrite scarletts klarar det med mesta förutom tracking och podcast inspelningar kan det bli lite tröttsamt. Men med mixing och componering överlag har jag inte stött på nå problem Har testat med både de öppna å stängda DT Lurarna 250ohm
 2. Rockwoll e bäst fick bäst resultat med denna har byggt med båda. De Super lätt och bygga dessa å så mycket snyggare än massa plattor på väggarna Lycka till.
 3. Om du någonsin behöver beats hoyta till.
 4. Snap: happytupinapy Släng iväg en freestyle så får du ett eller två beats 😀
 5. Tjabba jag söker folk som har låtar som man kan mixa. Har nyligen byggt klart min andra studio men är lite ute på landet så folk kommer inte så ofta för att spela in,och min egen röst är jag ganska less på att ratta på. Jag tar ej betalt oavsett hur lång tid det tar och hur dålig din inspelning är. jag gör detta av det enkla skälet att Jag älskar och få andra och låta bättre samt för att få mera erfarenhet. Jag använder mig mest av waves och ozone pluggar men har allt mellan himmel och jord är du mummel rappare så finns det autotune oxå. 🙃 Jag är öppen för alla genrer så låter detta intressant skicka mig en mail till Carambola206@gmail.com och berätta lite om ditt projekt så tar vi det därifrån fridens! Ps dina ljud filer raderas efter utfört arbete om inte annat diskuteras.
 6. Typ av hip hop beats vill du ha. Trap liknande eller mer boom bap?
×
×
 • Create New...