Jump to content
Annons

Jay

Medlem
  • Antal inlägg

    72
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

2 följare

Senaste profilbesökare

2 410 profilvisningar
  1. Jag har den synen att folk som laddar ner musik inte skulle köpa den om det inte gick att ladda ner, alltså de skulle skita i det, de laddar ner för att det är gratis, hade de varit tvungna att köpa, hade det nog låtit bli, så.... jaja...
  2. Sjukt nice! Skicka pm så hörs vi! Tjena Andie! Ja det låter asnice, skicka pm du med så kan vi höras utanför studioforum!
  3. Jag är intresserad av att gå SAE's Audio Engineering program i antingen LA eller Brisbane, men jag är lite smått förvirrad.... I LA skulle jag gått Audio Technology Program: http://losangeles.sa...Program_Diploma Samt Beat Lab Production: http://losangeles.sa...ion_Certificate Kursen i LA är 9 månader full time. I Brisbane kallas kursen för Bachelor of Audio Production: http://brisbane.sae....oduction_Course Den utbildningen är 24 månader full time. Varför denna stora skillnad? Är det för att i brisbane erbjudes det en full bachelor men inte i LA? Vad är det för slags nytta med att plugga endast 9 månader? Känns ju en aning kort för att ha någon slags riktig utbildning på "papper"... Någon som kan hjälpa till? Enda anledningen till att jag hellre vill till LA är pågrund av mitt stora intresse för urban musik, hiphop, rnb osv.... LA är ju lite som dess MEKKA, sen så finns det ju kontakter där man inte kan få någon annanstans om man har tur, då i stort sett det mesta produceras där. Men de där fjyttiga 9 månader har mig på stängslet... Uppskattar hjälp 🙂
  4. Det enda jag tycker är jobbigt är att det känns som att man måste vara en nyutexaminerad audio ingenjör för att ens fatta vad det är man sysslar med, men jag försöker mitt bästa... hehe. Ska kolla på maschine..
  5. Enbart hemma. I nuläget har jag inget annat än mjukvara och Ett novation sl mkII... så jag menar, vill gärna bygga ut, är relativt ny till den tekniska biten av att skapa musik, så jag vill gärna jobba med händerna men jag är mest intresserad av en snabb lärningskurva mer än någonting annat, något som relativt lätt att använda.. Började för några år sedan och köpte en massa saker, saker som var alldeles för svåra att använda då jag var ubern00b, fortfarande rätt n00b på den tekniska biten, för jag blev riktigt tagen på sängen och fick inte alls något att funka, sen ingen som kunde hjälpa mig. Så jag blev lite avskrämd, kommer inte göra det misstaget igen..
  6. För att gå tlllbaka till sampling, skulle det vara bättre att bli bekant med det genom att köpa hårdvara(till exempel en mpc eller en maschine) eller ska jag försöka lära mig genom att använda en softwaresampler? Det känns som att kunna arbeta med den praktiskt och ha riktig hårdvara framför sig skulle vara mer positivt än att sitta och klicka med en mus, vad tycker folk om fördelarna och nackdelarna med software i jämförelse med hardware?
  7. Du ser ju själv hur de håller på. Han beter sig som en pajas. Är bara ärlig, lås gärna tråden.
  8. Jag uppmanar inte till något. Du är en pajas.
  9. Ifall man köper ultimate 8 då, kan man uppgradera till 9?
  10. Nu är ju inte fallet att man laddar ner till 100%, jag har köpt i stort sett allt jag använder 🙂, så har inget problem med det, jag vill bara veta hur folk gör när de inte kan ha tillgång till vissa program på grund av olika orsaker... sen så laddar ju folk ner tv-serier och annat från internet, varför ska alla hoppa på mig för att jag har laddat ner några plugins för? Ni har väl själva laddat ner något nån gång, musik, tv-serie, film eller vad det nu kan vara.
  11. Äsch, inte bryr du dig om det, du har ju bara försökt provocera och hoppa på ända sen du kom in till tråden 🙂, inte direkt gjort något annat än att mata elden. Och varför skulle jag bry mig om du tror mig eller inte, min tråd hade inget med detta att göra, så varför ska du ta upp det hela tiden 🙂 min tråd hade att göra ifall folk även laddar ner saker eller om de bara köper eller om de gör båda, och även om komplete 8 ultimate är värt sitt pris, enda jag ville ha diskussion på 🙂
×
×
  • Skapa ny...