Jump to content
Annons

tmovement

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då tmovement senast vann var 21 januari 2015

tmovement hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Okej, har inte riktigt möjlighet att testa mickar(vad jag vet), den jag har testat var en röde, troligen just denna.
  2. Hej, jag har tänkt köpa en kondensatormick för rapp/sång men är osäker på vilken jag ska köpa. Den jag kollat på hittils är http://www.emusic.se...T-1A-Studio-Kit Vilket är ett kit där stativ och "puffskydd" ingår. Dock vet jag att man ofta kan plocka ihop kit själv och det då blir billigare (vid datorbygge ex). Undrar även ifall det är den "bästa" micken man kan få som ligger under 2000kr. Har kollat på Yeti pro micken också, men köper hellre en mick för runt 1000kr ifall kvalitén ej skiljer så värst mycket. Ge tips och länka gärna!
  3. Försöker komma igång med något och är öppen för samarbeten 🙂, Hör av dig!
  4. Låter väldigt intressant, bor själv i linköping och vill få ihop någon låt iaf (rappare).
  5. Har typ samma idéer här också, rappare/text/sjunga(?) är det jag kan bidra med. Har endast kassa inspelningar med min headset mick, men kan skicka ifall ngn är intresserad! Hör av er ifall ni behöver folk fortfarande!
  6. Går ej att lyssna på beatsen får, Error på länken: `url` parameter is not a valid SoundCloud URL.
  7. Låter intressant, dock har jag inga dugliga inspelningsmöjligheter.. Men länka gärna ngt beat du har gjort så man får höra!
  8. Hej Söker en skön och duktig producent helst med någon form av studio som är intresserad av att försöka göra ett par låtar tillsammans, du ska helst bo i eller nära linköping, och vara intresserad och ha tid att lägga ner det arbete som behövs. Hör av dig!
  9. Intresserad, skicka pm eller så skickar jag imorrn
  10. Tjena, är intresserad, gillade flera av dina beats. Skicka ett pm så kan vi höras, eller så hör jag av mig imorrn
  11. Söker väldigt skicklig producent som kan jobba under en kreativ ledare, som kan lägga ner mycket jobb och tid, och som är trevlig och enkel att jobba med.
×
×
  • Skapa ny...