Jump to content
Annons

carlyle

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Skicka vad de gjort på dina låtar så får man lyssna och avgöra
  2. carlyle

    Sökare rappare

    Hej! Söker rappare till beats som jag producerat. Är du intresserad, mejla mig så skickar jag låten: carlylefernandes@gmail.com Hörs! /Carlyle
  3. haha 😉 Overall, detta är ju lite av ett "studioforum" hur är produktionen? soundet? något vi kan tänka på och förbättra framöver?
  4. Huggy, jag håller med dig fullt ut. Vi tycker också den är något amatörmässig. Våra kommande produktioner lär bli bättre. Och sångarens skor ser lite ut som tofflor. Vi köpte de innan inspelning, de billigaste vi hittade 😉 Dela gärna videon 🙂
  5. carlyle

    Jag och mitt band

    Tjenare! Jag spelar i ett band Vi heter Writing The Future från Göteborg. Vi har hållt ihop i 3 år. Vi har spelat in ett par låtar. Igår släppte vi vår debut musikvideo från vår uppkommande konceptsläpp, inspirerat av de fyra klassiska elementen - jord, vind, vatten och eld: Denna låten går under elementet jord. Om ni gillar får ni gärna dela klippet så fler får ta del av det. Det är jag tacksam över och hade uppskattat. Säg gärna vad ni tycker om inspelningen. Saker vi kan tänka på och förbättra framöver eller något som vi lyckats med 🙂 Tack på förhand. Vänligen Carlyle www.facebook.com/writingthefuture
  6. Hej läsare, Har en fundering. Vet inte om detta är möjligt, men varför inte fråga. Frågar man inte, vet man inte. Bandet planerar inspelning av några låtar. Vi är inte bekväma ännu med att spela in riktiga trummor och har därför valt att köra programmerade trummor på låtarna. Man kan programmera trummor i olika inspelningsprogram (vi använder Pro Tools) men också Guitar Pro, etc. Min fundering är, om jag har exempelvis en video på när någon spelar trummor, kan jag klistra in den i något program som läser av alla slagen rakt av och som gör att jag inte behöver programmera något? Detta hade varit oerhört tidssparande och, för mitt band, väldigt mycket lättare. Alltså, vi har spelat in alla låtar i replokalen på vår trummis när han spelar låtarna. Kan man klistra in videon i något program som därefter konverterar ljudet i filmen till programmerade trumslag? Någon som vet hur man kan göra? Finns det en lösning på detta? Eller kan man göra det stegvis på något sätt? Göra om ljudet i filmen till mp3-ljudfil och därefter konventera om ljudet direkt till programmerade trumslag. Eller får man gå till väga, genom att programmera allt? Eller att spela in det vi en midi-synth? Det jag vill få ut av detta är att spara tiden vi behöver lägga ner på att programmera låtarna. Jag vet, att spela in riktiga trummor, hade gjort att vi sluppit detta, men som sagt, vi är inte riktigt i det stadiet ännu. Tack på förhand. All hjälp är tacksam. Vänligen Carlyle
  7. carlyle

    Sångare till band

    Hej! Jag söker sångare till band i GBG. Genre är metal. Vi söker en rensångare. Ingen growler/screamer. Kan du dock även den sångtekniken så är ju det kul och ett plus. Dock inget vi tänker på. Hör av er på: Carlyle-90@hotmail.com Hör av er så berättar jag mer. Vill inte skriva mer än vad som behövs för att få folk intresserade.
  8. låter som några som skulle kunna vara håkan hellströms kusinger typ kopior. dock jäkla bra låt! och det finns ju typ inga band i gbg som söker gitarrist.
  9. Ingen har la sagt att bara för att man köper beg bör det va slitet, skit och kasst eller? Beg är mer för pengarna om man köper rätt. Dessutom billigare. Å gör man smarta begköp kan man fynda för mer än halva priset.
  10. Som andra säger, köp beg. Ingen mening å köpa nytt.
  11. Va? Hästpojken.... Var ju inte direkt det jag sökte... Dessutom är ju dem "småkända"... Säker på att du svarat i rätt tråd? Tack iaf!
  12. Tja! Vill starta upp ett rock/hårdrocksband i GBG. Är 19 år. Influenser från heavy rock, southern rock/southern metal och stoner rock/metal. Inspirationer från bland annat: Alice in Chains, Pantera, He Is Legend, Mustasch, Kyuss, Stone Temper Pilots, m.fl. Kan inte sitta å rada upp fler band, kommer inte på fler nu. Tycker egentligen det är oväsentligt att rada upp band, men många tycker det är intressant. Jag söker gitarrist, trummis, basist och sångare. Tänkt att bara köra eget material. Replokal etc kan jag fixa. Svar till: Carlyle-90@hotmail.com Hör av er! Om ni hör av er berätta gärna om er så mycket ni kan med mera annars gör ni ingen nytta om ni hör av er. Är ni 18+ är det ett plus. Men har inget emot att spela me yngre.
×
×
  • Skapa ny...