Jump to content
Annons

Funkrock

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Sista avsnittet, det är med sorg i själen. Lär bli många upprepningar på denna serien för min del
  2. Han gör det säkert gratis eftersom det ska påminna om Raubtier, adda han på facebook så slänger jag iväg ett sms och säger till han att inte kräva något för det. Han är skyldig mig för att ha lånat pengar till snus så kan säga att vi stryker den skulden om han skriver
  3. Tja! Kontakta Patrik DeChrist. han har skrivit texter åt Second Step när dom lirade bland annat. han är ganska bra på att få ihop saker, och snabbt. Second Step
  4. många indiebolag använder ju tillexempel Promobay för att marknadsföra nysignade akter och för att skapa en köpkrets. Sen tror jag att de som verkligen bryr sig om musik skiter lite i att dom laddat ner musiken gratis, och går och köper plattan iallafall för att få den där goa känslan av att tugga upp platswrappningen runt fodralet och känna doften av en ny skiva. läsa centerfolden, ta en whisky, skruva upp volymen, och bara försvinna bort i ett 40 - 70 minuters örongodis-maraton.
  5. Allright coolt! Det är sådan info man inte hittar på wikipedia, liksom lite personliga iaktagelser. Ja man ser ju nästan det i videorna som är från 90talet att han verkar vara den typen som månar om kvalitén på musiken mer än "the big life" liksom. Även om det verkar som att han fått mycket av the big life med.
  6. Jag heter Patrik och spelar i Spinning Jenny 🙂 satt och surfade runt lite efter bra webzines och hittade musikermagasinet, där den videon låt ute 🙂 Alltid gillat musik med bra häng, så funk är ju populärt! här är avsnittet, jäkligt sjysst!
  7. Tänte kolla lite om det är någon här som har lite koll på serien om Paulo Mendonca som tydligen ska gå på musikermagasinet.se? Som jag har förstått det så ska det vara en del klipp från studion där han uppträder med band blandat med information bakom sessionen, typ utrustning som användes och sådär. Lär ju vara rätt intressant.. Vad tror ni om den? Har ni mer info om serien? Har någon mer info om vem Paulo är?
×
×
  • Skapa ny...