Jump to content

Alexxi

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Alexxi

 • Rank
  På gång
 • Birthday April 10

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg, Sverige

My music online

Social

 • Skype
  snovittf
 1. Söker nu en vokalist, sångare som sångerska, till min nya låt i genren EDM. Vet att det finns sångtalanger här, har hittat er innan! Av säkerhetsskäl har jag klippt låten från break till drop#2, men konceptet är detsamma. https://soundcloud.com/alexxi/id-2/s-yrtHR Har inga planer på att släppa denna smått, siktar alltså på större skivbolag denna gången. Är ni intresserade så skicka något ni gjort innan i PM.
 2. Om ni båda använder FL är det ju bara att exporta som .zip och skicka. Stannar han kvar med Ignite så är det nog bäst som Carl säger att göra det via stems.
 3. Har en ny houselåt som kommer släppas den 8 maj (inget skivbolag). Fick idén att leta efter intresserad vokalist som kan sjunga på denna och senare släppa som en ny låt (på större skivbolag). Lyssna på den här: http://bit.ly/WeAlign Skulle använt den vanliga länken om det fungerade. Men nej.
 4. Allting i princip, låter som någonting hindrar den från att 'andas'. Prova ta bort vad ni än har på master, compressor, limiter whatever. Är det för högt så sänker ni helt enkelt. Ha alltid uppe en db-mätare, finns en i FL om ni nu använder det, och se till att det inte går över ungefär +3db. Att hålla sig till 0db slutar sällan bra enligt mig. Använd en EQ på nästan varje kanal också, inte lika viktigt på FX osv men på kicken, basen och syntharna är det ett måste.
 5. Låter bra förutom att låten behöver mer variation. T.ex den arpen som börjar vid 0.30 och slutar... tja, aldrig. Fler ljud, bättre mixning, hårdare kick i refrängen, fylligare bas.
 6. Alexxi

  Collab - EDM

  Visa mig vad du gjort i PM, jobbar i FL sedan några år tillbaka. Soundcloud hittar du nedan.
 7. Som titeln säger, söker inte sångare/sångerska. Har blivit kontaktad. Fann inget sätt att ta bort tråden på, så om en mod eller administratör ser denna, var vänlig och ta bort den. Ledsen om du läste titeln fel och trodde något annat! :/
 8. Söker alltså en manlig sångare till sprillans ny houselåt. >Låten< Du behöver ha tillgång till studio, eftersom jag själv inte har vad som krävs. Är du intresserad kan du höra av dig antingen här på StudioForum, på Soundcloud eller mejla till alexximusic@hotmail.com Låten kommer låta aningen bättre vid release, lite finare mixning och mastering kommer göras.
 9. Tjena! Jag gör house och electro i FL Studio, har gjort i 5-6 år nu. Började bli mer seriöst för ungefär 2 år sedan dock. Inspireras väldigt mycket utav till exempel Basto, SHM, Calvin Harris, Tiësto och många fler. Ni får väldigt gärna kolla min Soundcloud och gärna slänga några kommentarer när ni ändå är där. http://soundcloud.com/alexxi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.