Jump to content
Annons

Alexxi

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Alexxi

  1. Om ni båda använder FL är det ju bara att exporta som .zip och skicka. Stannar han kvar med Ignite så är det nog bäst som Carl säger att göra det via stems.
  2. Har en ny houselåt som kommer släppas den 8 maj (inget skivbolag). Fick idén att leta efter intresserad vokalist som kan sjunga på denna och senare släppa som en ny låt (på större skivbolag). Lyssna på den här: http://bit.ly/WeAlign Skulle använt den vanliga länken om det fungerade. Men nej.
  3. Alexxi

    Feedback av låt

    Allting i princip, låter som någonting hindrar den från att 'andas'. Prova ta bort vad ni än har på master, compressor, limiter whatever. Är det för högt så sänker ni helt enkelt. Ha alltid uppe en db-mätare, finns en i FL om ni nu använder det, och se till att det inte går över ungefär +3db. Att hålla sig till 0db slutar sällan bra enligt mig. Använd en EQ på nästan varje kanal också, inte lika viktigt på FX osv men på kicken, basen och syntharna är det ett måste.
  4. Alexxi

    Feedback av låt

    Låter bra förutom att låten behöver mer variation. T.ex den arpen som börjar vid 0.30 och slutar... tja, aldrig. Fler ljud, bättre mixning, hårdare kick i refrängen, fylligare bas.
  5. Alexxi

    Collab - EDM

    Visa mig vad du gjort i PM, jobbar i FL sedan några år tillbaka. Soundcloud hittar du nedan.
  6. Söker alltså en manlig sångare till sprillans ny houselåt. >Låten< Du behöver ha tillgång till studio, eftersom jag själv inte har vad som krävs. Är du intresserad kan du höra av dig antingen här på StudioForum, på Soundcloud eller mejla till alexximusic@hotmail.com Låten kommer låta aningen bättre vid release, lite finare mixning och mastering kommer göras.
  7. Tjena! Jag gör house och electro i FL Studio, har gjort i 5-6 år nu. Började bli mer seriöst för ungefär 2 år sedan dock. Inspireras väldigt mycket utav till exempel Basto, SHM, Calvin Harris, Tiësto och många fler. Ni får väldigt gärna kolla min Soundcloud och gärna slänga några kommentarer när ni ändå är där. http://soundcloud.com/alexxi
×
×
  • Skapa ny...