Jump to content
Annons

Blejk

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. haha jävlar, håller med! aldrig hört den låten någonsin dock...
  2. Söker en duktig sångare till en house låt. Man eller kvinna eller hen funkar - är öppet för det mesta.. Instrumentaldelen kommer låta något i stil med; http://soundcloud.com/eriklarsson3/random-preview Är du intresserad och har vad som krävs? Hör av dig till mig, antingen här eller på soundcloudprofilen i länken ovan 🙂
  3. Använder mig av Asio4All, anser du dessa vara bra eller dåliga? 🙂
  4. Men jag får väl köpa mig ett externt ljudkort. Har ni några tips på något som passar mina behov? Behöver inte massor av ut/-ingångar då jag ej spelar in utan gör allt i datorn, och har max 1500kr att spendera.
  5. Har provat båda, och ingen nämnvärd skillnad på någon av dom. Däremot tänkte jag precis på att hackandet och knastrandet blir betydligt mycket värre i sådär två sekunder när jag t.ex öppnar ett nytt program eller web-browsern; detta är väl mer på grund av datorn än av ljudkortet?
  6. Så vad tror ni, nytt ljudkort eller ny dator? Vill helst inte lägga pengar på saker jag inte behöver då jag inte har så värst gott om pengar..
  7. Har laddat ner den senaste ljud-uppdateringen från acers hemsida, men de verkar inte göra någon skillnad... :/
  8. Spotify klagar varje gång, kanske mellan var femte låt eller så.
  9. Yoda; Tack så mycket! När jag inte har FL studio igång så ligger latencyn stabilt mellan 200-1 000, men när jag drar igång FL studio och låten är igång, så skjuter latencyn upp emot 40 000. Se bild: http://i.imgur.com/O5uMy.jpg Har jag däremot google chrome, anti-virusprogram, skype osv. igång gör det ingen märkbar skillnad på latencyn. Några andra tankar om vad felet är nu med denna information? 🙂
  10. Tja, Jag har ett problem med knaster och hackande i FL studio, och om någon skulle kunna spåra orsaken till problemet skulle jag vara evigt tacksam! 1) Ju lägre buffertlängd ju mer knastrar det - Men knaster förekommer även om jag använder högsta buffertlängd eller Asio4All-drivers. 2) http://i.imgur.com/wy0cD.jpg 3) Jag tycker det borde vara processorn som är för slö, men med tanke på att spotify brukar klaga på ljudkortet så blir jag osäker. 4) När jag startar upp ett helt nytt projekt så förekommer inget knaster överhuvud taget, men när jag jobbat ett längre tag på samma projekt så blir det mer och mer vanligt (antagligen pga mer effekter, fler samples, vsts osv) 5) Knaster förekommer aldrig när jag lyssnar på musik (spotify/youtube) eller musik jag gjort själv, i mp3-format. Så; vad tror ni är felet? Mycket tacksam för er hjälp! tillägger; denna datorn jag använder för tillfället http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=444543#extra , och felmeddelandet som kommer i spotify lyder "there is a problem with your sound card spotify can't play music"
  11. Jag har ett problem med att det knastrar och hackar i FL Studio. Jag har kommit fram till att jag skulle behöva ett nytt ljudkort men undrar vad som passar mig bäst. Jag är enormt okunnig men vad jag förstått så är vissa ljudkort för inspelning och sånt, men allt jag vill ha är bättre ljudkvalité. Använder mig som sagt av FL Studio och allt jag vill ha är bättre ljudkvalité då mitt nuvarande ljudkort är enormt jävla värdelöst. Vilket ljudkort skulle passa mig? Svara gärna fort för butiken som har utförsäljning stänger kl 21 länka gärna via: http://www.4sound.se/
  12. nja, datorn är väl ingen höjdare men tycker fortfarande att det inte borde vara datorns fel då problemet mestadels uppstått nyligen. skulle det kunna fixas med ett externt ljudkort eller? funderar på att köpa ett.
  13. Jag har ett problem med att det laggar något fruktansvärt i FL studio, även om jag bara har FL studio uppe och använder Asio4all på högsta buffer length. Vad som händer är att mätaren (se bild) går upp och vanligtvis hackar det bara till lite men ibland kan det hända att det helt fastnar i några sekunder och börjar knastra. ---> http://imgur.com/Gnxy8 <--- Sjukligt tacksam för all hjälp! Det är fruktansvärt irriterande - funderar allvarligt på att köpa en ny dator om det är datorn det är fel på. Tack som fan!
  14. Tack så mycket! 😉
  15. Kanske borde tillägga att jag jobbar i FL studio och främst med house.
×
×
  • Skapa ny...