Jump to content
Annons

PBM

Medlem
  • Antal inlägg

    139
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    INTERZONE
  1. Jag tror att det inte får vara för lätt att uppfylla sina mål, om det hela tiden går enkelt tröttnar man snart och det gäller ju inte bara inom musik.
  2. Kolla även in Live från Ableton. Om man arbetar med loopar är det att rekommendera. Enkelt och snabbt att testa olika uppsättningar.
  3. PBM

    Melodifestivalen

    nae, inte ens som fjortis. 😄
  4. Det är riktigt Vallhagen, men syftet med artikeln är att få till ett snarligt sound, som erkända artister har, det är inte en artikel om HUR de arbetar.
  5. Själva programmet har inget att göra med ljudkvalitén. Om du spelar in är det istället din hårdvara i form av ljudkort och mic som är avgörande för hur bra din inspelning blir, även hur rummet är där du spelar in. Det du sedan gör med dina ljudfiler i ett program har ju sen påverkan på ljudfilerna. Du får alltså ingen bättre ljudkvalité om du använder cubase om du spelar in.
  6. ja det får man inte missa! 😆
  7. Då har du aldrig hört någon spela accordeon (dragspel med melodibas) spelandes något klassiskt stycke.
  8. Jag måste nog säga elgitarr och då menar jag sådana där fula plankor som görs för hårdrocksgitarrer. Verkligen osmakligt.
  9. En stor fin guldfärgad bastuba går inte av för hackor..
  10. Lycka till! Själv har jag hållit upp i två veckor nu. I och för sig med hjälp av Onico som jag tar i nödfall, ca fyra fem om dagen. Första dagarna är helt piss men det går bättre och bättre. Aldrig mer snus för min del
  11. Håller med om det mesta. Sverige kommer aldrig spela en avgörande roll i världspolitiket eftersom den svenska mentaliteten motsäger det. Man ska vara så j**a diplomatisk och resonlig. Palme var lite annorlunda och hur gick det för honom?
  12. Det osar om hela rättsprocessen tycker jag. Varför skyndade de på med avrättningen? Det fanns ju mycket mer som Saddam stod anklagad för. Kanske det fanns saker som var för känsliga för att uppdagas, inte minst för USA. Tror att USA hade stort inlytande att avrättningen skedde så snabbt.
  13. PBM

    Hallå!

    Hej, Whiskey finns på systembolaget
  14. Ok. Precis så kände jag när jag lärde mig Live nu i höstas
×
×
  • Skapa ny...