Jump to content
Annons

MindWarp

Medlem
  • Antal inlägg

    167
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om MindWarp

  • Födelsedag 1972-07-05

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Helsingborg
  1. ... Jag kanske skulle sagt att min favorit är Sarah...?
  2. MindWarp

    Lördagens vinnare

    Melodifestivalen. Den väcker alltid känslor, och det är bra! Själv har jag haft en ybertråkig dag på jobbet, så jag bestämde mig rätt snart för att spela finalisterna i Melofestivalen, hela dagen. Efterhand som min hjärna fick nog, så flyttade jag låtarna till mappen "inte ok". De som finns kvar, efter 9 timmars (!!!) lyssnande är : 1 - Måns Z 6 - Alcazar 7 - Sarah Dock känns det tvingande att visa vilka jag över huvudtaget gillade, från början: 1 - måns 2 - Caroline 5 - Emilia 6 - Alcazar 7 - Sarah 11 - Malena Sen kommer medvetenheten in i bilden - Vi gör bort oss om vi skickar nåt av de bidragen som jag nämnt ovan. Vill vi vinna, så ska vi skicka ett som jag INTE har med.
  3. Vad ska den i mixern att göra? Vanliga MIDI-keyboard skickar inte ut ljud, bara MIDI. Men om det har inbyggt ljudkort, så finns det också line-out på keyboardet som du kopplar till line-in på mixern.
  4. Fortnox.se Bokföring, fakturering, tidredovisning och mycket annat. Online. Rätt så billigt också.
  5. Dels skickar dom in många bidrag, dels sitter deras förlag med i jurin 😏 Det är inte svårt att vinna när man får rösta på sig själv...
  6. Möjligt, men om man inte kör Camino och om man inte har Mac? (Jo, nästa dator blir en Mac, men det tar nåt år till).
  7. MindWarp

    Är det bara jag..

    ... som reagerar på att mer än halva skärmen är reklam? Visst, jag förstår varför man har reklam, men om själva siten knappt syns för all reklam, då undrar jag vad som är viktigast - reklamen eller siten? Sen kanske jag har för låg upplösning (1680x1050) men jag vill kunna läsa vad det står på skärmen också...
  8. Komprimerar den inte alls? Den rate du angett är om bilden lagras helt okomprimerad. Det hade ju varit praktiskt om den använt DV eller MPEG4-komprimering, då pratar vi helt andra hastigheter.
  9. För mig låter det som att den mäter riktade magnetfält, och det kan man kanske tycka är "strålning". Om magnetfält hade varit farligt, hade vi inte varit en enda människa på det här jordklotet, för större magnet får du leta efter. Pratar vi partikelstrålning, som uppstår tex vid atomklyvning, då är det ett helt annat problem, och det förekommer inte nån apparat vi har hemma... Det finns många typer av strålning, men många verkar tro att strålning är strålning och det är farligt.
  10. MindWarp

    Samsung DVD-HR753

    Att den bara har analog kanalmottagare. En liten nackdel eftersom vi inte har nåt analogt TV-nät i Sverige... (förutom kabel-TV).
  11. Varför inte använda den officiella istället...? Officiell sp3 (svensk)
  12. Du måste inte klona själva synten, det räcker med att göra en ny pattern (på samma synt). Jag tycker det är hur smidigt som helst, men det är kanske olika på hur man arbetar.
  13. Barsebäck är avstängt sen 2.5 år...
  14. Jag har nu testat "senaste ämnena" och får ändå urspungsinlägget, vilket är helt ointressant, jag vill ha det som skrivits i inlägget. har även testat "aktiva ämnen" ; samma sak.
  15. Det som är "fel" enligt mig, är att man ser det ursprungliga inlägget, inte det svar som skrivits som gör att jag får en RSS till mig. Men jag kanske har valt fel prenumeration. Jag ska testa och se vad som händer.
×
×
  • Skapa ny...