Jump to content

Miklo

Medlem
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Miklo last won the day on August 21 2012

Miklo had the most liked content!

Community Reputation

35 Utmärkt

About Miklo

 • Rank
  Medlem
 1. Beror väl på vilken typ av hiphop du gör, platinum bounce är väl för hiphop
 2. Snyggt! Gillar den, kanske lite mer variation i percussion skulle inte skada, vilket program jobbar du i? Samarbete?
 3. Slutade hänga här för det var bara massa sandlådebråk, Valle var inblandad i samtliga, förstår inte hur man har energi till det ärligt talat.
 4. Vad vill du förknippa med ditt varumärke? Ordet moment associerar jag till något snabbt eller smidigt sen har du ett timglas som står för tradition, tillbakablickande, och långsamt. Media är ett ord som var hett runt millenieskiftet men är borttaget från de flesta mediabolagsnamn nu. Tänk igenom lite vad du vill förmedla så kommer loggan automatiskt
 5. Hej, har gjort en lite mörkare, råare låt än vanligt. Satt och tänkte på svartklubbarna som fanns för några år sen och satte ihop den här. http://soundcloud.com/miklomagic/miklo-the-parade-original-mix Ge gärna lite feedback på mixning, har bara mixat i lurarna.
 6. Miklo

  ID

  ID - ID (ID Remix)
 7. Hittade inte heller hur man gör det, nya SC verkar vara i beta-stadiet
 8. Miklo

  Solutions

  Sorry men det är en extremt urvattnad genre, lyssnade 5 sekunde sen kändes det som jag hört den 100 gr innan, du har ju skillsen, försök att köra utanför de vanliga spåren, använd andra synthljud, ändra bpm, skala bort, klipp upp en sampling, ex.
 9. Det går att byta tillbaka till gamla soundcloud, klicka på "more"
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.