Jump to content
Annons

Expressy

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Expressy

  1. Tjena! 🙂 Jag har en liten fråga, när jag har spelat in en melodi med midi keyboarden på FL studio så hamnar inte noterna så jämt. Vet att det finns något man kan göra/trycka så alla noter hamnar jämt i piano rollen. Hur gör man? Tack på förhand!
  2. Hmm.. det där hittade jag inte. Tack ska du ha! 🙂 Tack för ditt svar! hehe 🙂
  3. Tjena! Beställde m-audio keystudio 25 från thomann och idag kom den! 😄 Men det följde inte med någon dvd? Hur ska jag kunna installera den? Google hur man installerar m-audio keystudio 25 och i alla guider står det sätt i dvd skivan och låt datorn installera. Hur gör jag nu?
  4. www.imageshack.us/f/855/hurke.jpg/ Hur raderar jag packs därifrån?? Tack på förhand! 🙂
  5. Okej, på vilket sätt duger dom inte? (Stället frågan pga att jag vill lära mig)
  6. Det blev AKG 240! Jag tänkte istället för att göra en helt ny tråd så frågar jag i samma tråd: Duger Logitech Z-2300 att använda som studio högtalare?
  7. Många säger att man ska ha öppna hörlurar för mixning. Jag undrar vad är det som är negativt med att köra med slutna för mixning?
  8. ja det var lite för dyra! Hmm.. okej! AKG 240 är så stora tycker jag.
  9. Okej, jag kommer inte använda mikrofon. Mixning antar jag!
  10. Tjena! Ny här på forumet, rätta mig om jag har lagt tråden fel 🙂 Jag är på jakt efter ett par hörlurar som jag ska använda i FL studio 10, det ska gå bra att ha dem för te.x Iphonen. De ska då som sagt vara billiga man jag vill inte gå för billigt så jag får nåt dåligt. De jag har kollat på är Shure 440. www.thomann.d...ure_srh_440.htm Är dom bra? Eller har ni några andra förslag? Vad ska man tänka på när man ska köpa Studio hörlurar? Vad är bäst slutna eller öppna? Tack på förhand! //Expressy
  11. Hej! Jag kör med FL studio 10. Men det är en grej jag alltid undrat över. Om ni kollar på denna bild: http://www.flstudio-tutorials.com/image.axd?picture=2009%2F8%2Fplaylist-step2.png Så ser ni patterns längs ner i bilden, varför har inte jag så? Eller finns det någon inställning för att få dem? Jag har bara track 1,2,3 osv Mvh Tobias
  12. Hej! Ny här på forumet. Jag jobbar i FL studio men har ett litet problem. Det knastrar vid uppspelningen. Har detta något att göra med att min dator är ca 7 år gammal? Ljudkort: Realtek HD Audio output
  13. Tjena! Mitt namn är Tobias jag är 19 år. Började med FL studio för ca 3-4 månader sedan. Höll på med programmet till och från, ibland tröttnade jag och slutade helt och hållet. Men nu har jag börjat igen, jobbar för tillfället på en låt som jag försöker få klar till nyår. Men jag tror nog inte att jag hinner. Anledning till att jag började med FL studio: Jag och en kompis hade en riktigt cool ide till en låt som jag tror hade kunnat blivit 2012 sommarplåga. Men han flyttade till Norge för att jobb. Men vem vet kanske tar upp iden någon gång 🙂 Ses i trådarna! Bye God jul i förskott!
  14. Tyvärr men jag vill inte köpa begagnat pga att jag inte vet något om Midi. Men tack för ditt erbjudande! Jaha men det låter faktiskt rätt bra när du säger det! tack för alla dina tips! Blir nog kanske att beställa den midi då 🙂
  15. Har kollat på den! Men efter som jag inte vet någon om Midi keyboards så vågar jag inte beställa 🙁
  16. Tack så mycket! 🙂 än så länge så gör jag bara egen musik vet inte riktigt vilken Genre det är, har ett litet test här: http://soundcloud.co...nymous-producer Denna jobbar jag på just nu! Göra remix blir nog framtida projekt. Att kunna styra parametrar från midiklaven underlättar det i musik skapandet? Jag kan inte ha midi som är längre än 100cm iaf. Klarar man sig på 25 tangenter?
  17. Hej! Jag har suttit i FL studio 10 i någon månad nu. Har bestämt mig för att jag behöver en midi keyboard. Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa 😕 Så vad ska man tänka på? Speciella märken man ska akta sig för? Min budget är ca 600kr helst så billig som möjligt, men vill inte snåla så jag köpa något dåligt. Riktigt tacksam för den hjälp jag kan få! Sen en lite off fråga, någon som vet en musikaffär i Uppsala som är omtyckt där man kanske kan gå in och få hjälp?
×
×
  • Skapa ny...