Jump to content

Ecco

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Ecco

 • Rank
  På gång
 1. Oj, det hade jag inte riktigt förväntat mig. Inte på ett forum ägnat åt ljud iaf. Mycket roligt att du gillar låtarna.
 2. Hej, minns ni den här tråden? Nåja, nu har jag iaf mixat min första EP med de nya lurarna. Den är dock mastrad i annan utrustning. Jag är riktigt riktigt nöjd med lurarna, även om de ibland trycker lite ovanpå huvudet. När man har lärt sig att underdriva basen funkar det utmärkt. Lyssna på ett spår här: Idiots on the dance floor eller ladda hem hela EP:n på Wild Geese Music. Kolla under "Erik Mattsson". Tänk dock på följande: jag spelar alla instrument själv. Instrumenten är av nybörjarkvalitet. Jag har aldrig mixat "på riktigt" tidigare... Lurarna kan jag verkligen rekommendera, inte minst med tanke på priset. Tack och hej.
 3. Tack för diskussionen. Det blev Beyerdynamic DT250 för min del. Priset (995:-) spelade ganska stor roll för mitt val. Återkommer kanske med reflektioner senare, när jag har hunnit använda lurarna lite mer. Hittills är jag iaf mkt nöjd, både med komfort och ljud.
 4. Kan kanske Beyerdynamic DT250 vara nåt? (Trots att det inte är en särskilt öppen lur...)
 5. Ledsen för mitt onödiga inlägg. Hittade först inget med sökmotorn, men nu har jag hittat en tråd som tar upp ganska exakt samma som denna... Tack ändå.
 6. Ajdå... Exakt hur många pengar måste jag lägga ut i så fall?
 7. Hej För det första: jag har förstått att det endast är idioter som mixar i lurar. Nå. Jag är väl en sån då. Jag har använt Philips SBC-HP890 ett tag nu, men känner att det är dags för ett nyköp. Vad ska jag tänka på? Nån som har nåt förslag på ett par passande lurar? Den ekonomiska smärtgränsen går vid tusenlappen ungefär. Jag ska alltså använda lurarna vid mixning och mastring i datorn av min portainspelade icke-elektroniska musik (tidigare projekt finns på Wild Geese Music). Tack på förhand.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.