Jump to content
Annons

davidalbinsson

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om davidalbinsson

  • Födelsedag 1988-11-17

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Något liknande tänk finns i SAC system. Då kör de in via preamps - AD - ljudkort, mixar i mjukvaran - DA - ut till PA systemet. DANTE är förmodligen rätt stabilt också.
  2. Superlux D10B , ca 330 kr hos Thomann . Dynamisk, billig, välljudande, vi använder den till trummor och gitarr i kyrkan, givetvis även i kyrkans studio. Har en i hemmastudion också, skön mick !
  3. Tjena ! Hoppas det går bra för dig med letandet efter mickar till gitarren ! Tänkte bara nämna om en relativt okänd tillverkare/mick som säljs billigt hos Thomann.de Superlux PRA 383, ca 550 kronor (halsen är formad för blåsinstrument) Blev tipsad om denna av studio-folk med betydligt mer erfarenhet än mig. Jämförd med Line Audio CM3 Den var underbar till gitarr i flera olika spelstilar :-) Slog CM3 (som är toppen) på alla kategorier enligt oss som gjorde testet . Betydligt mycket mer detaljer, anslag mm. Kändes som det låg en handduk på CM3 när vi gjorde A/B test Känns grymt nice att billiga mickar kan leverera sån kvalitet :-) Någon mer som har erfarenhet av den eller andra Superlux ??
  4. Installerade om både Cubase och drivrutiner till ljudkort . Sålt av det ljudkortet nu, men det är grymt skönt för en billig peng :-)
  5. Ja körde tidigare med samma setup: win7 + Cubase + Saffire 6 usb . Det va liknande problem för mig i början . Tror de löste sig med 32 bitars & några ominstallationer ..
  6. En grymt skön gitarr med stort och öppet ljud : Ibanez Artwood , enklaste modellen utan cutaway och pickup . 2490 kr (då) på Ljudfront
  7. perrock Vart det att du köpt en banjo ?? Är själv sugen på att köpa in en till studion .. Bara svårt veta vad som är värt att satsa på, det finns ju inga ljudfiler på banjo på Thomann för jämförelse .
  8. Kör med Focusrite Saffire 8i6 , funkar fint för mig som kör max 2 kanaler i taget, dock riktigt trist AC/DC klump som vill hoppas ur vägguttaget 🙂
×
×
  • Skapa ny...