Jump to content
Annons

Tjabbalabba

Medlem
  • Antal inlägg

    295
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Tjabbalabba senast vann var 26 maj 2011

Tjabbalabba hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

10 Bra
  1. XP? Pratade vi inte om Win7? Sen finns det ju andra tecken på instabilitet än blåskärm.
  2. Då har du nog haft tur. Finns många som har haft stora stabilitetsproblem med win7 http://news.techworld.com/operating-systems/3212219/windows-7-stability-update-causes-instability/ http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/windows-7-system-instability/51c0996f-9dd1-4b78-8395-536e14397f37
  3. Det är ingen myt Macar är generellt bättre än PC's beroende på ett stabilare operativsystem och jämnare kvalitet på hårdvaran.
  4. Schlagergore Powergoth Dödshouse Choralpunk Mjuktrash Gothrap Syntjazz och Techno-oompah!
  5. Så trött är inte hans burk och skillnaden mellan en 7200 varvs disk och en SSD är som natt och dag på många moment. Även i en mycket äldre dator än hans.
  6. Det finns SSD:er för under en tusing, hans dator är bara några år gammal den är inte uråldrig.
  7. Han skrev ju att han skulle uppgradera RAM-minnet, oavsett det så hanterar en SSD swappande betydligt bättre än en vanlig hårddisk.
  8. EN SSD snabbar inte bara upp starttiden utan mycket mer, hela datorn blir mer responsiv och att spara eller stänga ned program blir också mycket snabbare. Att en SSD jobbar helt tyst är också en stor fördel. Att slänga in en SSD är ofta det bästa man kan göra nästan oavsett hur gammal datorn är och din är ju inte så gammal.
  9. Men du betalar ju inte bara för tillverkningen och lagerhållningen utan också vinst i flera led, vinst som tillfaller för dig helt okända personer.
  10. Fler än du tror, men nu handlar just denna tråd om kopieringsavgift på externa hårddiskar och USB-minnen.
×
×
  • Skapa ny...