Jump to content
Annons

Ljung

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. http://www.thomann.de/se/line6_spider_iv_15.htm en härlig förstärkare runt 1000,- mycket användbara ljud, tror inte du lessnar på den om det inte är grannarna du vill åt 🙂
  2. Mysigt svar, mannen, känner hur det slår, rakt i hjärtat, snart är det vår ska nog sabba min bil, hursomhelst en riktig man som inte låter sej hunsas är det ok om jag använder den som ref. i min nya hit?
  3. Ljung

    Instrument mic

    Tack! ser att det finns batteri i c5000 så att den funkar men den kanske är kass då eller ??
  4. Ljung

    Instrument mic

    fanns något på tre bokstäver som porta-zoom kunde använda vet du vad jag menar ?
  5. Ljung

    Instrument mic

    fungerar det att använda jj labs c6000 ?
  6. Ljung

    Instrument mic

    Hallå! Finns det någon här som kan ge tips på en hyfsad mic för inspelning av i huvudsak akustisk gitarr men som funkar även till munspel, flöjt. har en zoom mrs-8 och det ska fungera med kondensator mic men det finns inte phantommatning på den.
  7. Tycker att inspelningen blir brummig när man slår hårt, prova ett mjukare plektrum. min stämmare visar < E > om jag har korrekt stämmning, ingen nål alltså. men man måste knäppa hela tiden när man stämmer annars blir det fel.
  8. Ljung

    ZOOM MRS-8

    Slog till på en begagnad Zoom mrs-8 för en månad sedan. Den verkar bra och trevlig, och klarar det jag behöver. Stor skillnad mot den gamla kassett-portan jag hade på 80-talet. inbyggd trummaskin, programmerbar bas och gitarrstämmare, en del gitarreffecter som dist och kopressor. Däremot var manualen skriven på engelska, vilket hade varit en fördel om den varit på svenska, så jag undrar om det finns någon som vet var och hur man kommer åt en svensk version ?? /Ljung
  9. Ljung

    ZOOM MRS-8

    Sorry, var på fel ställe! /Ljung
×
×
  • Skapa ny...