Jump to content
Annons

Sebastian93

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Jag tror att det endast är komprimerat och sedan blir det mer när du installerar det på datorn. Tror inte de har tagit bort något alls. Fast den som har köpt det via app store kan berätta ifall det stämmer eller inte kanske.
  2. Hejsan! Jo nu är det så att jag spelar in midi-trummor i min låt och när man gör detta samlas allt i ett spår, kicken och snaren osv. Jag undrar om det är möjligt att efter du spelat in ett beat, kan man separera alla midi-händelser i ett spår till nya, individuella spår så mixning och arrangering går så mycket lättare till. Det känns som denna lösning bör finnas men har inte hittat den. Sedan om det finns andra sätt att åtgärda det här problemet är det också väldigt välkomnat! //Sebastian
  3. http://www.softube.com/index.php?p=buy http://www.softube.com/trident_arange.php Hejsan! Jo jag tänkte höra med er som eventuellt vet något mer om den här plug in:en, ifall det skulle vara värt pengarna nu när softube har sänkt priset med hälften. Om jag nu väl köper den så ska jag använda den ganska mycket och till mycket olika saker som trummor, gitarr osv. Främst distade gitarrer kommer jag dock att lägga energin till. Men som sagt, vad tycker ni om detta? Värt att köpa?
  4. Hejsan alla! Jo jag funderar lite också på att studera någon form av musikproduktion. Dock har jag ej hittat något som jag verkligen faller för. Jag bor i Göteborg och vill absolut helst ha en bra utbildning här också så det uppskattas väldigt mycket ifall folk med erfarenhet skriver! Kan även i värsta fall tänkas studera i närliggande städer (Västra Götalands län). Något som skulle vara bra är om utbildningen börjar basic och fortsätter på något sätt till en ganska hög nivå. Det är skulle vara det bästa för min del iallafall.
  5. Jag har då tänkt köpa guitar rig 4 mobile då jag hört lite från hemsidan, recensioner och youtube och tyckt det verkar bra för priset! Men jag hade då tänkt fråga om det ändå är värt ett köp. Jag vill ju ha hyfsat brett sound-sortiment och bra kvalité. Därför jag tvekar ifall själva mobile interfacet skulle inte ge det ljudet. Och ifall någon har något annat att rekommendera i samma prisklass är det välkommet. Är tacksam för svar!
  6. Hejsan! Ja, rubriken säger det mesta. Som säkert många vet har en Ux2:a 2 instrument ingångar, en *normal* och en *pad*. Jag läste skillnaden en gång men kommer ihåg knappt så ifall någon vet får personen jätte gärna lägga till det 😉. Ok men som sagt, ifall jag pluggar in 2 st gitarrer så hör jag bara den ena, aldrig den andra, även om jag ändrar input. Men jag antar att det är något jag missar då. Så jag är osäker på nästa steg, jag har kollat runt i mixern i POD farm men har inte hittat något! Det kanske inte ens går att ha 2 gitarrer samtidigt, men om det går. Så skulle det vara snällt och trevligt ifall någon kunde berätta hur man gör! Tack för svar! //Sebastian
×
×
  • Skapa ny...