Jump to content
Annons

galnechuck

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för tipsen hittills, det uppskattas! Hoppas det finns fler hjälpsamma! 🙂
  2. Hej! Jag har alltid intresserat mig för piano och skulle jättegärna vilja lära mig, så nu hade jag tänkt beställa ett digitalt piano! Eftersom jag inte kan spela och aldrig har ägt något dylikt, så vill jag heller inte ge mig på värstingarna direkt. Det är ett digitalt piano jag vill ha, inget annat. 😉 Den här passar min budget perfekt: http://www.thomann.de/se/hemingway_dp201_at_set.htm Frågan är då om det här är dugligt? Visst bör det väl duga gott och väl för en nybörjare? Sedan så undrar jag om man får med själva "ställningen" till pianot? Jag hittar ingenting om den när jag kollar runt på relaterade produkter eller dylikt. Jag får maila Thomann om inte annat. Mycket tacksam för all form av feedback och hjälp!
  3. Av ett gäng anledningar har jag inte köpt någonting än. Men nu är det slutligen dags, ett par månader senare. Jag hade precis tänkt beställa en FOCUSRITE SAFFIRE 6 USB, som CHAE rekommenderade, men jag upptäckte att det bara står "USB 1.1". Så min fråga är om det är uråldrigt? Jag gör bättre i att köpa en, ptja, sådan här: http://www.thomann.d...n_ionix_u22.htm Som har USB 2.0? Priset svider givetvis oerhört mycket i fickan. Vad bör jag göra? *EDIT* Saffire 6 var visst ingen idé, då det verkar strula för folk som har Windows 7 64-bit, vilket jag har. Så hjälp är än mer välkommet nu! 🙂 Jag vill helst inte köpa någonting som kostar mer än 2.500:- dock.
  4. Tack så mycket för svaret och förslaget! Jag använder en ADK 51-a. 🙂
  5. Tack! Jag hade helt missat. Hur kopplar jag in denne i datorn? Är den jag länkade något att ha månne?
  6. Hej! Mitt nuvarande ljudkort har lagt av helt, så det är dags att öppna upp den lille plånboken, som förövrigt är gjord av krokodilskinn. Just nu kör(de) jag med ett Audiophile 2496 och en mixer vid namn "Eurorack UB802". Däremot har jag hört att preamp är bättre än mixer, i alla fall när det endast gäller inspelning av vokaler. Vilket är det enda jag sysslar med. Just därför har jag funderat på att slå två flugor i en smäll, nämligen tjacka en preamp med inbyggt ljudkort. Därför skapar jag den här tråden, då jag behöver hjälp från en bättre vetande. ¤ Var läser jag att det är preamp OCH ljudkort? Jag har fått kort länkade på andra forum, men efter att ha läst igenom informationssidan så finner jag ingen information om ljudkortet. Jag antar att det är någon förkortning jag har missat? http://www.thomann.de/se/focusrite_saffire_pro_14.htm Är detta en preamp med inbyggt ljudkort? Är det någon som kan leda mig rätt i min förvirring? Min budget ligger runt 2500:-. Tacksam för svar!
  7. Den du länkade, är det ljudkort och preamp i ett? Om så är fallet, hur vet man det? Jag läste hela texten, men hittar ingenting om ljudkortet. Om nu ett sådant finns där i.
  8. Jag lånar tråden lite, tack. Det är så att mitt ljudkort har gått sönder. Just nu kör(de) jag ett audiophile 2496 och en mixer av märket "Europack UB802". Jag spelar endast in vokaler och min budget är stram till det yttersta. Som jag har förstått det så bör jag använda mig av en preamp - istället för en mixer, eftersom jag endast arbetar med vokaler. För att få ned kostnaden en aning och plocka flugor i en smäll, så hade jag tänkt mig en preamp med inbyggt ljudkort. Min budget ligger runtom 2500:-, dessvärre. Något dyrare känns inte aktuellt, om det nu inte handlar om att ljudkvalitén förbättras otroligt mycket på grund av ett hundralappar. Nästa fråga är; vad ska jag söka på, när jag surfar runt på exempelvis Thomann.de och hur ser jag om denne är ett ljudkort OCH preamp? Exempelvis denna: http://www.thomann.de/se/focusrite_saffire_pro_14.htm Är det enbart en preamp? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...