Jump to content
Annons

jonasssson

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. det går fint att sälja online och vara medlem i stim. mitt gamla band är stimanslutet, mitt nya är inte. det finns för och nackdelar med stim, de är inte onda åtminstone. hela världen är en gråzon.
  2. tycker det är konstigt att ingen nämnt recordunion.com.. jag har gjort det i ett tidigare inlägg, de distribuerar till itunes och spotify, plus ett helt gäng andra. jag har skaffat ett A&R-konto som gör att jag kan ge ut koder som ger två gratis releaser. skillnaden på record union är att artisten bara får 85% av intäkterna medan tunecore ger 100%, men vad jag vet kostar tunecore rätt mycket pengar per release, medan recordunion är gratis.. record union är dessutom svenskt. stöd! www.recordunion.com
  3. det är coolt att våga i dessa tider. de har nog en riktigt bra strategi på lager.. eller så är det helt enkelt så att de mer eller mindre blir utsparkade av bonnier. affärer är alltid lika mångbottnade..
  4. Tunecore distribuerar inte till Spotify. kolla upp www.recordunion.com istället. De har en lite annan modell än de andra två. Mycket billigare, och svenskt. Kolla in A&R-modellen, går att släppa i princip gratis.. Som litet hobbylabel kan man tjäna små fina pengar på att hitta och släppa artister.
×
×
  • Skapa ny...