Jump to content
Annons

Night Prowler

Medlem
  • Antal inlägg

    144
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har ett Logitech system idag med subwoofer. Den låter ok, men den är mycket basig. Bose ser snygga ut och skulle se bra ut med imacen, men det viktigaste är ju ljudet. Jag får nog utforska ljuden på båda högtalarna i butik, eller köpa hem dem och lämna tillbaka den jag inte vill ha. Jag lyssnar ju på all sorts musik förutom elektronisk- disco- dunka dunka- usher- brat- musik. Det viktigaste är att gitarr, sång, bas och trummor låter bra. Även stråkmusik, filmmusik, då jag ser mycket filmer på datorn.
  2. Tjena! Jag tänkte köpa nya datorhögtalare, Bose Companion 20 eller M-Audio AV40. Jag lyssnar mest på musik, alltså sitter inte och mixar. Lyssnar mycket på rock, hårdrock. Så vilken är bäst då?
  3. BOSE har figurerat i huvudet men det är ju så dyrt.
  4. Ska kolla upp dem. Jag har aldrig haft monitorer, bara vanliga datorhögtalare. Så det vore trevligt att få svar på om ett par monitorer är det enda man behöver för musiklyssning av alla dess sorter?
  5. Jag sitter på ett par av Logitechs datorhögtalare och woofer men det funkar inte längre. Eftersom jag lyssnar mycket på musik genom datorn så ska det låta bra till det. Så är monitorer bättre än datorhögtalare till vanlig lyssning? Jag är basist så självklart ska det låta bra för basspel, gitarrspel också...samt mixning...Så är ett par bra monitorer det ända man behöver till det? Rörelsen är ca max 4000kr/st, men helst billigare.
  6. Svenskar har inget sinne för musik. Så ÄR det bara! Lika bra att vänja sig med det. Håller med om att Salem skulle vinna.
  7. NOT! Högsta strängen är C om man vill ha det.
  8. Herregud, ska inte det här föreställa finalen?!? Det är ju rena sömnpillret och vilka förskräckliga låtar! Hur kan dem här kommit till final? Jag har inte sett delfinalerna men det här är ju rena barnstugan. Go Sverige Go...NOT!
  9. Hoppas Lady GaGa utrotar galan på troféer.
  10. Phil Rudds trumljud: när som helst var som helst.
  11. Jaha, jag tänkte väl att det lät för bra för att vara sant. Det här med autotune-vågen används nog i musikstilar som jag inte lyssnar på så mycket. Finns det inget program där man kan få Elvis och andra kända sångare och röster? Har för mig jag läste om det för 7-8 år sen.
  12. Otroligt! Är det sant? Trodde aldrig det skulle finnas sånt. Så man kan alltså vara urusel på att sjunga men kan få det att låta bra med en plugg. Den måste jag köpa i såna fall.
  13. Night Prowler

    Sångpluggar

    Finns det någon plugg som man kan fixa och trixa med rösten? Själv är jag as kass på att sjunga och kan inte ta många toner rätt. Men om det finns någon plugg som kan rätta till alla falska toner automatisk vore det toppen.
×
×
  • Skapa ny...