Jump to content
Annons

Paste

Medlem
  • Antal inlägg

    125
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Paste

  1. Gymnasiebetyg? Har man inte gymnasiebetyg/avslutad gymnasieutbildning kan man inte söka vidare till högskola. Finns andra sätt att läsa upp dessa och håller på nu, men tycker "vanlig" skola är så fruktansvärt tråkig och vill satsa på det jag älskar istället.
  2. SAE? 18 med gymnasiebetyg eller 21år.
  3. Tror det är på högskolenivå, har inte kompetens för det! 🙂
  4. Ser dock ut som att jag kommer få börja utbildningen till Juni 2010 😑 .. "Endast reservplatser" Men kan ju chansa på att man kommer in ändå! ska dit på Onsdag!
  5. Tack för alla svar! Efter utbildningen kanske man får börja från "botten" trots utbildningen, för att sen jobba sig uppåt. Man kanske får börja på en teater och sköta ljudet där för att sen söka vidare för andra jobb etc. kämpa kämpa! Sen att dom frågar så många gånger beror på att dom vill vara säkra på att eleven vet vad han/hon ger sig in på, orsak? kostar Mycket pengar!
  6. Ska till SAE i solna nästa onsdag på en rundtur 😄 Audio Engineering program, heltid i 12månader. ~90 000:- Tycker den utbildningen ser riktigt bra ut, utrustningsmässigt etc. Tror inte det är så aktuellt med att öppna eget trots allt. Efter ett par dagars fundering så satsar jag nog att bli anställd på ett lite "större" bolag och kanske kan tjäna lite bättre där istället. Pengar är absolut inte allt, men är ju en viktig del i livet 😄
  7. Olsberg? ser du detta? 🙂
  8. Paste

    ujuj

    Alltså hennes stora bruna ögon ... 🥰 Jag blir seriöst olyckligt kär när jag tittar på denna kvinna! fransk liten pingla!
  9. Men om det är någon annan intresserad var snäll och hör av er! 😄
  10. I can haz en plats hemma hos dig? 🙂 🙂
  11. Ligger det någorlunda nära Solna? Vilken sida kan man kika på och se om det finns lediga lägenheter? det ska vara vääldigt billigt om jag ska kunna bo där 🙂
  12. Tänkte mer på omgivningen kring norra botkyrka, hur ser det ut? 🙂 rinkeby?
  13. Vad är det för ställe då?
  14. Paste

    ujuj

    Audrey Tautou ... helt klart! 🙂🙂
  15. Hej! Jag har planer på att börja studera i Stockholm, solna på en musikutbildning. Den varar i 12månader (1år) och är heltid vilket betyder att man ska befinna sig på plats varje dag, precis som en vanlig skola. Problemet är egentligen att jag bor i Falun och en tågresa till Solna tar nästan fyra timmar (dessutom kan man inte alltid lita på SJ). Jag är en kille på 21år, snart 22. Har varit intresserad av musik i princip hela mitt liv så denna utbildning är väldigt viktig för mig. Ska plugga Audio Engineering via SAE. Jag har en grabb på 1½år och min sambo har en dotter sedan tidigare som fyller 5år snart. Antar att de som kan tänka sig vara intresserade vill veta lite vem jag är etc. (och nej, du behöver inte oroa dig för att det ska flytta in en drös med ungar i din lägenhet, det är bara jag som söker boende). Utbildningen är inte aktuell just nu, men inom en snar framtid kommer jag att påbörja utbildningen och då är det ju viktigt med boende så man vet att man verkligen kan plugga riktigt utan att behöva oroa sig för att tåget ska vara försenat eller annat drygt problem 🙂 Självklart betalar jag en överenskommen summa pengar i månaden för boendet (har dock en ganska stram budget då jag har CSN). Jag hoppas verkligen att det är någon här som kan tänka sig att "ta emot" mig, det skulle betyda sjukt mycket! Skicka PM, eller skriv här .. gör vad ni vill! 🙂 /En förhoppningsfull Magnus.
  16. Kanske bör nämna att jag sysslar själv mycket med elektronisk musik. Om man kan öppna en egen studio med inriktning för det så vore det helt underbart! tänk er indie/elektronika/down-tempo, men såklart annan också! 😱 kanske ett inbakat skivbolag i studiogrejen.. Eller kan och kan, klart man kan ... men skulle det funka i dagens samhälle?
  17. Hejsan alla medlemmar! Det finns säkert redan en del trådar om tips på utbildning kring producent etc. men känner att jag vill starta en egen tråd för lite andra frågor också. Jag har länge haft en dröm om att få arbeta i en musikstudio. Eller mest av allt, att öppna en egen! Jag har läst igenom de X antal Studio tidningar jag har köpt genom åren men har inte riktigt hittat någonting vettigt. Studio Blue har jag tittat på men första intryck säger mig, konstigt nog att det inte är något bra företag att lära sig genom. Under utbildningens tid vill jag att det ska vara ett CSN-berättigat "företag" så man får studiemedel. Som jag nämnde tidigare vill jag ha kunskapen kring att öppna eget efter avslutad utbildning, och då pratar jag inte om hur man marknadsför etc även om det troligen är det viktigaste. Utan det jag menar är kunskap kring Hela delen av produktion/arrangemang/mixning/mastering och allt som hör till i en musikstudio. Marknadsföring etc. kan man lösa på annat håll, exempelvis internet, speciella rabbater så man kommer igång riktigt. Sen även en studio som erbjuder mixing/mastring över nätet, finns ju måånga netlabels över hela världen som troligen skulle behöva professionell hjälp med mixing/mastring. Bara där kan man (förhoppningsvis) tjäna in lite under början av företagets start? eller vad tror ni? Nåja, slutsnackat om drömmar .. jag behöver lite hjälp att hitta andra studios som erbjuder utbildning! helst i Stockholmsområdet då jag bor i Falun och kan troligen inte flytta hur/vart som helst då jag har barn och sambo som måste övertygas! Tack!
  18. Fantastiskt! då blir det den.. Antar att jag kommer bli tvungen att välja ut de delar av låten jag vill mixa genom mixerbordet. Allt det andra kommer jag ju få mixa genom Ableton direkt.
×
×
  • Skapa ny...