Jump to content
Annons

Paste

Medlem
  • Antal inlägg

    125
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Gymnasiebetyg? Har man inte gymnasiebetyg/avslutad gymnasieutbildning kan man inte söka vidare till högskola. Finns andra sätt att läsa upp dessa och håller på nu, men tycker "vanlig" skola är så fruktansvärt tråkig och vill satsa på det jag älskar istället.
  2. SAE? 18 med gymnasiebetyg eller 21år.
  3. Tror det är på högskolenivå, har inte kompetens för det! 🙂
  4. Ser dock ut som att jag kommer få börja utbildningen till Juni 2010 😑 .. "Endast reservplatser" Men kan ju chansa på att man kommer in ändå! ska dit på Onsdag!
  5. Tack för alla svar! Efter utbildningen kanske man får börja från "botten" trots utbildningen, för att sen jobba sig uppåt. Man kanske får börja på en teater och sköta ljudet där för att sen söka vidare för andra jobb etc. kämpa kämpa! Sen att dom frågar så många gånger beror på att dom vill vara säkra på att eleven vet vad han/hon ger sig in på, orsak? kostar Mycket pengar!
  6. Ska till SAE i solna nästa onsdag på en rundtur 😄 Audio Engineering program, heltid i 12månader. ~90 000:- Tycker den utbildningen ser riktigt bra ut, utrustningsmässigt etc. Tror inte det är så aktuellt med att öppna eget trots allt. Efter ett par dagars fundering så satsar jag nog att bli anställd på ett lite "större" bolag och kanske kan tjäna lite bättre där istället. Pengar är absolut inte allt, men är ju en viktig del i livet 😄
  7. Olsberg? ser du detta? 🙂
  8. Paste

    ujuj

    Alltså hennes stora bruna ögon ... 🥰 Jag blir seriöst olyckligt kär när jag tittar på denna kvinna! fransk liten pingla!
  9. Men om det är någon annan intresserad var snäll och hör av er! 😄
×
×
  • Skapa ny...