Jump to content
Annons

John Nasty

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av John Nasty

  1. Sen kom Ableton Live 9 och satte standard för vad en DAW ska klara av. Byter ut Logic alla dagar mot Live 9...
  2. Universal Audio får man väl gratis om man köper hårdvara från dem, annars är dem snuskigt dyra. Men o andra sidan, jag är inte i behov av UA kompressor då musiken jag gör kräver inte så pass mycket finnes =)
  3. Fy fan, det där måste vara värt en hel del. Vad jag vet går en Mini Moog ( Original series ) på så där 150-200 K ( läste någonstans att en snubbe i england sålde ett ex för 16 000 pund ). Ja du, skulle den dagen komma då du får det svårt ekonomiskt ( gud förbjude att det någonsin händer ) sitter du på en musikalisk guldgruva. Imponerande..
  4. Så vitt jag vet, så är det riktigt många som svär vid den där kompressor. Framförallt för sidechaining. Men den ska vara riktigt bra i övrigt också. Själv använder jag mig av Sonalksis pluggar, eftersom dem passar bäst för mina behov =)
  5. Har APC40 och Evolution UC33. Båda fungerar fantastiskt bra. Med UC33 var jag lite begränsad, men med APC 40, sky is the limit. Kostade 5 000 på Thomann och jag kan varmt rekommendera den till alla som har funderingar på att skaffa sig en riktigt bra Ableton Live Controller. Ingen mapping krävs, bara plugga in, tuta och köra =)
  6. Ableton Live alla dagar i veckan för dina behov =)
×
×
  • Skapa ny...