Jump to content
Annons

TheHitman

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Låter ju konstigt är väl ingen dongel till dom så kör på så många datorer du har. Tycker du låter lite för präktig i dagens crack och torrent värld.
  2. 1. EQ 2. Copressor 3. Limiter På Master bussen sedan spräck inte nollan så det distar. Sedan är det vanlig mix och mastring som tar tid att lära sig små rörelser på EQ och kompressor.
  3. Ok så du har alldrig blåsit rent hård disken utan en snålis, då får du ju kvar massa skräp filer av program som du av instalerat förut.
  4. Rensar rent den kör en en ny instalation av erat OS windows eller mac.
  5. Hur ofta formaterar ni eran music dator ?
  6. Går det att exportera en automation i Logic ? Har man lyckats med en super automation på en låt och vill ha den i en annan låt går det då att exportera den eller spara den och ladda upp den i en ny låt. Vet att det går exportera en midi file och ladda upp i en ny låt men då är inte automation med 😉 Vet ni något bra väg att göra det på ?
  7. Söker en plugg som liknar Woosh vst till Mac Logic ??? Hjälp... Man kan göra riktigt sköna woosh och swish ljud med Woosh vst önskar att det finns något för Logic med. Vet ni hur ? Hjälp... Här har ni en länk ni som kör på pc rulla ner till Woosh och ladda hem helt gratis. http://www.xoxos.net/vst/vst.html
  8. En plugg för swish och noice ljud till Logic ? Tänkte ha lite blås ljud typ swosh i mixen någon bra plugg till det...
  9. Hur laddar man in ljud bank fxb V station i Logic ?
  10. Mac är inte så stabilt alltid enligt vad jag märkt. Pröva att alla sladdar är ordentligt i tryckta eller inte glappa. Sedan är det väl bara en vanlig formatering kvar om du inte hittar någon fel inställnig.
  11. När ska man använda line phase EQ och när kör man Channel EQ. Vad menas med linjär EQ och hur funkar det i praktiken mot vanlig EQ ?
  12. På mastern. 1. EQ 2. Compressor 3. Limiter Det är viktigt att du skär bort lite med EQ på varje enskilt spår channel runt 10 - 300 HZ skär lite så inte ljuden lägger som an tjock muddig matta i mixen tänk på kicken och basen ska ha lite av 50 - 125 HZ. Sedan är det samma ordning på enskilda spår som på mastern med EQ och compressor. Börja med EQ att skära och sedan lite diskan där du vill att det ska sticka fram sedan compressor om du tycker ljudet behöver mer liv.
  13. Fick till det. Undrar om man kan köra samplingarna i ultrabeat i drag och drop preset den har väl inga efekter på i det preset.
×
×
  • Skapa ny...