Jump to content
Annons

elakingen

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av elakingen

  1. elakingen

    EZdrummer problem

    Tjenare Nu är det så här att jag nyss köpt ny dator och har försökt att få in Toontracks EZDrummer på denna. Men när jag ska starta det i Cubase som jag använder så kommer meddelandet "ezdrummer cannot find the sound files" jag har provat och installera om och så men det kommer upp samma sak ändå. Jag har kollat runt lite och det verkar som att det inte fungerar så bra med vista? Men borde man inte kunna sätta sökvägen på den ändå? Tacksam för svar. Edit: Ge gärna tips på något VST drumprogram som fungerar bra med vista.
  2. elakingen

    Casiotone CT-660

    Hej. Mina föräldrar har sedan länge ägt en Casiotone CT-660. Det finns MIDI-utgång/ingång på den och min fråga är, kan jag koppla upp den till VST instrument? Och isåfall hur gör jag? (är nybörjare på synth 😄 ) Ska tilläggas att jag har ett M-Audio FastTrack Pro ljudkort som har MIDI-in/ut gångar.
  3. Jag har också hört att 30 sekunder är lagligt... det är väll därför sidor som lastfm.se och sådana sidor har mkt 30sekunders klipp?
  4. elakingen

    jamVOX

    blir en M-AUDIO FAST TRACK PRO...
  5. elakingen

    jamVOX

    Jag hade tänkt o spela in metal men den har ju ingen fantommatning? Jag har kollat på en till M-AUDIO FAST TRACK PRO tycker att det verkar som att den har bättre för att spela in akustiskt med fantommatning o.s.v.? (EDIT) Och sång framförallt, det känns som att jag på senaste tiden lyckats köpt saker som jag tröttnat på väldigt fort (gräset är alltid grönare på andra sidan) och vill klara mig undan detta igen ^^
  6. elakingen

    jamVOX

    Hej! Är det någon som har provat jamVOX som finns på musikbörsen och har ett utlåtande om denna? http://www.musikborsen.se/frameset.aspx?id...218630&fm=1 Jag blev nämligen rekommenderad o köpa denna (spelar gitarr och tänkte spela in sång).
  7. löst på egen hand... tråden kan tas bort lr hur det nu funkar...
  8. elakingen

    Ändra mikrofon? :S

    Hej. Hur byter man mic ingång i Cubase 3 SX? Har kopplat in en Zoom H2 som funkar hur bra som helst i andra inspelningsprogram utan att ställa om en massa inställningar, men i Cubase så kan jag inte hitta något sätt att ändra till H2. Några förslag?
  9. elakingen

    Musikvideo

    haha skitfrän 😛!!!
  10. jasså, då var det dags för första posten. Vad passar inte bättre än o kasta lite skit=D!!! några exempel... håkan hällström, kent, idoldeltagare, svensk hip-hop m.m.
×
×
  • Skapa ny...