Jump to content
Annons

tysse73

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Stad/plats
    Lesja, Norge
  1. Det var som f****n!!! Nu funkar det perfekt!!!! Tackar!!!! Det hade jag inte kommit på sjælv...........du ær guld værd!! Kan man adda dig som væn, tills næsta gång det skiter sig? MVH Ante
  2. master/slave? Ursækta om jag verkar dum.....,men hur gør man då?
  3. Hej! Ja dom ligger på samma frekvens....
  4. Hej.......På Octopre MK2 ær det 2 utgångar på.........ingen ingång, så jag har barat kopplat 1 kabel. Eller ska jag køra med wordclock-kabel, kanske?
  5. Dags att høra med experterna vad ni tror 😲 !!! Har en nyinköpt Octopre MK2 preamp 8ch som låter riktigt bra tillsammans med mitt Yamaha 02r-bord. Men nær jag kør den med min DIGI002R blir det ett klickande ljud som kommer och går...........Jag kør med optiska kablar(Adat) . Nån som har en ide om vad det kan vara? Har testat att køra samplerate på alla instællningar, men inget hjælper.
  6. tysse73

    Yamaha 03d

    Så sant! Tack för all hjälp, nu har jag fått lite pejling på detta.. MVH Anders
  7. tysse73

    Yamaha 03d

    Ok..... ursäkta om jag verkar lite stupido men om jag kopplar direkt till Adat-kort så behövs det bara ett par optiska kablar? Det blir ju en j***a ormgrop med så mycke kabel 😛....
  8. tysse73

    Yamaha 03d

    Tack för svaret Johan..............ska nog kanske försöka fixa ett Adat-kort.. MVH Anders
  9. tysse73

    Yamaha 03d

    Jag ska kolla det Linus. Det ser ut som att det stämmer det du skriver.........kanske det skulle vara enklare om jag hade Adat-kortet istället,som du har på din mixer?
  10. tysse73

    Yamaha 03d

    Ingen som vet, eller behövs det mer info?
  11. tysse73

    Yamaha 03d

    Tjena Folkens!! Sitter ocn funderar på att köpa ett par http://www.thomann.de/se/behringer_ultraga...tal_ada8000.htm för att få fler XLR inputs på min mixer, Yamaha 03d, då jag använder den mest live. Mixern har i nuläget bara 8 XLR-ingångar+8 tele..... Jag har även ett expansionskort med 8 extra tele-ingångar på kanal 17-24 .... Kan det funka om jag köper 2st av dessa: http://www.thomann.de/se/behringer_ultraga...tal_ada8000.htm , så att jag får 16 extra XLR-inputs istället? 🥰
  12. Tja! Ett billigt men bra system är Soundhouse 1 och finns på musikbörsen.....låter nästan som ett HK Audio och är tillverkad av samma företag..... Mycket kvalitet till små pengar!!
  13. Tja! En mikrofon slits inte ut i den bemärkelsen......men det kan vara så att membranet har gått och man får ett klent ljud. låter lite som att man gazzat på gainen lite väl mycket. svårt att säga om det är fel på micken.....prova den på en annan dator el. pa. Schysst låt btw!
×
×
  • Skapa ny...