Jump to content
Annons

Stimpack

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Stimpack

    Paul Oakenfold

    Vad är det egentligen för instrumentering Paul Oakenfold använder sig av? Är det bara synthar? Och vad är det för rythm i låtarna/låten? Fyrtakt? Tack på förhand
  2. Vi har fått en skoluppgift att urskilja vilka olika instrument som finns i Beach boys - Good vibrations. Är nästan färdig men har problem med några som jag har lagt ihop i en liten ljudfil här nedanför: Visit My Website 1. Den första ljudet jag inte vet vilket instrument det tillhör är det som ligger lite i bakgrunden på första klippet. Det låter ungefär som om någon gör det med munnen, men jag vet inte vad det är. 2. Det andra är det ' flöjtliknande ' ljudet om man nu skulle kunna kalla det så. 3. Det tredje är det som kommer i "riff" tätt följandes efter varandra. Tack på förhand
  3. Har haft min ADK 51e i drygt två år nu och i början var den verkligen så bra som jag hoppas på men det känns som om den bara blivit sämre och sämre. Är det vanligt att en mikrofon ' går sönder ' eller ' slits ut ' ? Eller så är det bara jag som råkat göra någonting med inställningarna på mixerbord eller liknande men jag har prövat ratta runt på det mesta. Har lagt upp en liten fil där man hör skillnaden från när jag köpte den och nu: Visit My Website Tror ni det är fel på den? Jag funderar på att köpa ny mikrofon, är det möjligt att sälja ADKan tror ni?
  4. Om jag fattat detta rätt nu, ska två sladdar gå till tape in på mixerbordet, samt två till main out på mixerbordet? För att det ska fungera...? Måste jag göra något mer.
  5. Har skrivits någon liknande tråd men inte med det ljudkortet jag har. Jag har det här mixerbordet:Visit My Website Och det här ljudkortet: http://www.testfreaks.se/ljudkort/m-audio-...nd-card/bilder/ Just nu har jag kopplat två sladdar in i out, och två till in i ljudkortet. Två av dem sladdarna går sedan till main mix, left och right och två andra har jag för närvarande i line in 3/4 left och right. De två övriga sladdarna som för närvarande är kopplade i line in har jag kopplat runt på typ alla ställen jag kan koppla. Aux return, de andra line insen o.s.v. Jag har prövat de mesta kopplingarna jag kan med dem sladdar jag har. PROBLEMET ÄR ATT: När jag spelar in så spelar programmet in beatet också ( som jag för övrigt måste ha i bakgrunden, i datorn ) Allt ljud som går i datorn samtidigt som man spelar in spelas in helt enkelt. Jag vill bara ha rösten. Jag har prövat att greja i ljudkortsinställningarna och i programmet, men det kanske är något som jag inte vet som måste göras. Däremot har jag inte prövat tape in och tape out eftersom sladdarna inte passar dit. Finns det sladdar som passar till det ljudkortet jag har i ena änden och till tape in/tape out i andra änden? Skulle det lösa problemet? Är det något man kan fixa med i programmet man spelar in? Spelar in i vegas, och adobe audition v1.5 Uppskattar verkligen hjälp, har verkligen försökt.
×
×
  • Skapa ny...