Jump to content
Annons

Teodo

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Teodo

  • Födelsedag 1988-08-23

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    På en Stig någon stans
  • Intressen
    gissa ;)

Socialt

  • Skype
    fråga mig
  1. Har på min lilla fritid skrivit och spelat in en EP, varnar er för att det är en hel del skrik. http://soundcloud.com/whenjess iedies/sets/when-jessie-dies-b rinn-ep Hoppas det är någon som gillar den 🙂
  2. fast om man utgår från boss ge-7 så ligger högsta ställbara frekvensen på 6.4k. Och om man skulle dra ner den till bott, då skulle det väl påvärka frekvensen mellan 3.2k - 6.4k? Fast ifs boostar man 2k och drar ner 6.4k lite grann kanske de höga frekvenserna försvinner bakom trummernas överhäng endå?
  3. Jag skulle villja ha någon effekt som kan skära frekevenser live på min sång. Problemet är att ja inte gillar minn röst från ca 5.5 khz och uppåt och vill därför skära bort de. I studion skär jag frekvenserna med cubase's VSTDynamics genom att ha på listen på auto gate, skulle vara skönt om det fanns något liknande jag kunde använda live.
  4. De blåa kvadraterna har försvunnit från ljufilerna, allså de ja kan reglera volymen och fadesena på enstaka klipp. Hur kan jag få tillbaka dom? 😊
  5. Teodo

    Bugera förstärkarna?

    Någon som provat bugera förstärkarna änn? Tror ifs inte dom finns i Sverige änn, men finns ju möjlighet till import.
  6. Teodo

    Vilket ljudkort?

    det blev ett e-mu 0202 usb igår iaf....det var vad musikaffären hade inne, och hitils har det funkat helt ok 😄 tack för alla svaren i tråden 😄
  7. Teodo

    Vilket ljudkort?

    snacka med den lokala musikafären och han hade inne ett e-mu 0202 usb kort, men han hade även ett firewire kort som heter Phonic Firefly 302, någon som har någon erfarenhet av detta kort?
  8. Teodo

    Vilket ljudkort?

    (nu ställer jag samma fråga igen) alså, just nu känner jag mig jätte splittrad. Ena personen säger att jag skall ha ett kort med usb 2.0 en annan säger att man inte skall ha sånt kort osv. Som sagt jag har en mixer alto s6, den har ju även någon halvdan preamp i sig och med phantommatning. Då kanske jag lika gjärna kan ta Behringer FCA-202 kortet, även fast den inte har preamp osv i sig? Om ingen säger imot så blir det nog ett sån e-mu 0202.
  9. Teodo

    Vilket ljudkort?

    Att välja Behringer framför E-mu är lite grann som att välja Cort framför Seagull... Håll dig till E-mu, tycker jag. Men eftersom du tvekar mellan olika alternativ, så kan du se vad musikaffären helt objektivt tycker. 😲 :musik som sagt så tycker jag specarna verkar as bra på kortet, fast det är ju så mycket folk som har problem med usb 2.0
  10. Teodo

    Vilket ljudkort?

    alså, just nu känner jag mig jätte splittrad. Ena personen säger att jag skall ha ett kort en annan säger att man inte skall ha sånt kort osv. Som sagt jag har en mixer alto s6, den har ju även någon halvdan preamp i sig och med phantommatning. Då kanske jag lika gjärna kan ta Behringer FCA-202 kortet, även fast den inte har preamp osv i sig?
  11. Teodo

    Vilket ljudkort?

    Någon annan här som oxå provat emu 0202 usb?
  12. Teodo

    Vilket ljudkort?

    skall kika på det direkt 🙂 såg ju riktigt riktigt bra ut ju, preams och alt. Men den hade ju usb 2.0, fast den har funkat bra för dig?
  13. Teodo

    Vilket ljudkort?

    skall kika på det direkt 🙂
  14. Teodo

    Vilket ljudkort?

    så skall man sikta på att fixa ett dyrare firewire kort då istället?
×
×
  • Skapa ny...