Jump to content
Annons

xvolbeat

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av xvolbeat

  1. Jag Kör Faktiskt Enbart mixcraft och adda gärna min Msn Jerzy_92@hotmail.com så kan vi snacka om mixcraft 😉
  2. Den Bästa Konserten för mig Kommer nog bli Slipknot om 2 dagar det är inte slipknot jag syftar på däremot´ Förbandet Children Of bodom kommer bli det största för mig och Machine Head är inte tokiga heller!
  3. Jag hade antigen satsat på nån emg lr Dimebucker!
  4. Troligtvis spelar du in ett stereospår. Testa att spela in i mono istället. okej hur ändrar man till mono istället då?
  5. Troligtvis spelar du in ett stereospår. Testa att spela in i mono istället. okej hur ändrar man till mono istället då?
  6. Hejsan jag lirar med min gura till vampen o in i linjeingången på datorn men,får bara ljud ur den högra högtalaren vad är felet tacksam för svar!
  7. Jag har en vamp och bruset beror ju på disten desto mindre dist desto mindre brus och mickarna iof,men köpa en vamp 2 det är en prisvärd multipedal
  8. En toneport ux1, ux2kan ju vara något för dig. Ja jag vet andra kommer säga något annat är bättre så bäst jag säger det i alla fal vad jag är mest nöjd medl. 😉 Men då får man lägga till och köpa metalpaket för få tung dist. Använder själv en ux2 med metalpaket och är nöjd. Bara kolla in leta mera här line6.com/products/computerbased/. okej tack för tipset.
  9. xvolbeat

    Multieffektpedal

    Tjena allesammans jag är ny här.Och jag behöver lite hjälp med Multieffektpedaler har funderat o funderat och jag kan köpa en för max 2000 kr så jag söker nån bra multieffekt pedal med tung dist som man kan koppla in i datorn och spela in.Tacksam För svar!
  10. Pantera:Psycho Holiday Pantera:Walk Pantera:Cowboys From Hell Children Of Bodom:Living dead beat Metallica:Dont tread On Me.
  11. xvolbeat

    V-ampen!?!

    Jag har en V-amp som jag lirar genom datorn i linje in,och har en gura med väldigt sjysta emg mickar men jag tycker inte man får det där riktiga soundet jag söker efter låter mkt mkt bättre i min förstärkare men måste köra med vampen på kvällen genom datorn i hörlurar o det blir inte samma grej så jag tycker du borde köpa en pod2 det ska jag försöka göra iaf.
×
×
  • Skapa ny...